Siūloma sudaryti tyrimo komisiją dėl bankų priežiūros efektyvumo ir banko SNORAS klientų interesų apsaugos užtikrinimo

Seimo narys Valentinas Mazuronis parlamentui pateikė Seimo nutarimo „Dėl Seimo laikinosios tyrimo komisijos dėl Lietuvos komercinių bankų priežiūros efektyvumo ir banko SNORAS klientų interesų apsaugos užtikrinimo sudarymo“ projektą Nr. XIP–3908, kuriuo siūloma sudaryti Seimo laikinąją tyrimo komisiją dėl Lietuvos komercinių bankų priežiūros efektyvumo ir banko SNORAS klientų interesų apsaugos užtikrinimo. skaityti »

Per SNORĄ išplatinti Vyriausybės vertybiniai popieriai saugūs

Vyriausybės vertybinių popierių turėtojams skolinga Lietuvos valstybė, o ne bankai, tad net ir per bankrutavusį SNORO banką įsigyti Vyriausybės vertybiniai popieriai yra saugūs. skaityti »

SEB mobiliosios komandos gruodžio 8–9 dienomis priims banko SNORAS indėlininkų prašymus draudimo išmokas pervesti į bankų sąskaitas

Jau šią savaitę, gruodžio 8–9 dienomis, 40-yje šalies miestų ir miestelių pradės dirbti SEB mobiliosios darbuotojų komandos. skaityti »

Banko SNORAS indėlininkų patogumui patobulinta prašymo išmokėti draudimo išmoką SEB banke forma

Norėdamas buvusiems banko SNORAS indėlininkams palengvinti ir pagreitinti prašymo išmokėti indėlių draudimo išmoką SEB banke pateikimo procesą, SEB bankas patobulino šio prašymo formą. skaityti »

Dėl draudimo išmokų įmonėms, buvusioms banko SNORAS indėlininkėms

Valstybės įmonei „Indėlių ir investicijų draudimas“ pasirinkus Ūkio banką išmokėti draudimo išmokas įmonėms, buvusioms banko SNORAS indėlininkėms Kauno apskrityje, Ūkio bankas kviečia jau dabar įmonių atstovus kreiptis į banką. skaityti »

Draudimo išmokas juridiniams asmenims Telšių ir Utenos apskrityse mokės DNB bankas

Valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“ išmokas juridiniams asmenims, laikiusiems lėšas AB banke SNORAS Telšių ir Utenos apskrityse, išmokės DNB bankas. skaityti »

Banko SNORAS klientams seifai bus atveriami kiekvienam asmeniškai

Banko SNORAS laikinasis administratorius šiandien, trečiadienį, patvirtino banko seifų naudojimo tvarką. skaityti »

SEB bankas pristatė, kaip vyks draudimo išmokų SNORO indėlininkams išmokėjimo procedūra

SEB bankas, kurį valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“ pasirinko draudimo išmokų lėšoms SNORO indėlininkams mokėti, paskelbė, kaip vykdys šią procedūrą. Per šį banką bus mokamos draudimo išmokos gyventojams ir Vilniaus apskrities įmonėms. skaityti »

Įmonėms, nukentėjusioms dėl banko SNORAS pagalbą teikia INVEGA, VMI ir „Sodra“

Įmonės, turėjusios sąskaitas ar indėlius banke SNORAS naudojasi valstybės institucijų pasiūlytais instrumentais ir kreipiasi į INVEGĄ, Valstybinę mokesčių inspekciją bei „Sodrą“. skaityti »

Banko SNORAS indėlininkams – specialus SEB banko telefono numeris

Nuo lapkričio 29 dienos Lietuvos gyventojai ir Vilniaus apskrities įmonės, laikę lėšas nacionalizuotame AB banke SNORAS, kuriems per SEB banką bus mokamos draudimo išmokos, dėl informacijos apie planuojamą draustų indėlių išmokėjimą SEB banke gali skambinti specialiu SEB banko telefonu skaityti »