SNORO indėlininkų ir kreditorių asociacija siūlys savo banko bankroto administratoriaus kandidatūrą

Lietuvos bankas Vilniaus apygardos teismui pasiūlė skirti bankrutavusio SNORO administratoriumi UAB „Įmonių bankroto administravimo ir teisinių paslaugų biuras“. Asociacija gerbia Lietuvos banko pasirinkimą, tačiau ketina pasinaudoti įstatymo suteikiama teise teismui pasiūlyti ir savo kandidatą. skaityti »

SNORE laikytus apdraustus indėlius gyventojai atgaus iš SEB banko, įmonėms juos grąžins aštuoni šalies bankai

Lapkričio 28 d. valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“ parinko bankus, per kuriuos bus mokamos draudimo išmokos gyventojams ir įmonėms, laikiusiems lėšas AB banke SNORAS. skaityti »

Lietuvos bankas pasiūlė teismui skirti banko SNORAS administratorių

Lietuvos banko valdyba nutarė pasiūlyti Vilniaus apygardos teismui skirti banko SNORAS administratoriumi UAB „Įmonių bankroto administravimo ir teisinių paslaugų biuras“. skaityti »

Ūkio ministerija siekia kuo greitesnio įmonių lėšų grąžinimo iš banko SNORAS

Bankui SNORAS tapus nemokiam, jam keliama bankroto byla. „Dabar jau yra aišku, kokie bus tolimesni veiksmai dėl banko SNORAS. skaityti »

Beveik 90 proc. AB banko SNORAS indėlininkų atgaus visus pinigus

Lietuvoje veikianti indėlių bankuose draudimo sistema apima beveik 90 proc. AB banke SNORAS esančių fizinių ir juridinių asmenų indėlių. skaityti »

Pensijos ir kitos socialinės išmokos pasieks visus jų gavėjus

Vyriausybė ragina tuos socialinių išmokų gavėjus, kurie iki šiol socialinio draudimo išmokas gaudavo į sąskaitas, esančias banke SNORAS, nedelsiant kreiptis į teritorinius Valstybinio socialinio draudimo („Sodros“) skyrius. skaityti »

Vilniaus miesto savivaldybė banke SNORAS sąskaitų neturėjo, todėl išmokos ir kiti atsiskaitymai nevėluos

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad sąskaitų nacionalizuotame banke SNORAS neturi, todėl nevėluos nei socialinės išmokos Vilniaus gyventojams, nei kiti atsiskaitymai. skaityti »

Lietuvos bankas atšaukė AB banko SNORAS veiklos licenciją, kreipsis į teismą dėl bankroto

Lietuvos banko valdyba pripažino AB bankas SNORAS nemokiu ir kreipsis į Vilniaus apygardos teismą dėl bankroto bylos iškėlimo. skaityti »

Sportininkų pasirengimas olimpiadai ir dalyvavimas joje dėl banke SNORAS įšalusių lėšų sutrikdytas nebus

Ministro Pirmininko tarnyba pažymi, kad valstybė sporto srities finansavimą vykdo tiesiogiai iš valstybės biudžeto, Kūno kultūros ir sporto departamentas sąskaitų banke SNORAS neturi, todėl sportininkų pasirengimui Londono olimpinėms žaidynėms skirtos lėšos yra saugios ir jokių sutrikimų olimpiečių pasirengimui nebus. skaityti »

Nuo ketvirtadienio jau veikia 25 banko SNORAS padaliniai

Banko SNORAS laikinojo administratoriaus sprendimu nuo ketvirtadienio, lapkričio 24-osios, veiklą atnaujina dar 22 banko padaliniai ir dabar jų iš viso Lietuvoje dirbs 25. skaityti »