Skaitmeninio sertifikavimo centras – tarptautinio PKI forumo dalyvis

Rugsėjo 17–19 d. Sankt Peterburge jau 11 metus vyksta tarptautinė konferencija „PKI Forum“. Jame dalyvaus ir Skaitmeninio sertifikavimo centras. skaityti »

Skaitmeninio sertifikavimo centras siekia tarptautinio pripažinimo

Skaitmeninius sertifikatus ir elektroninio parašo programinę įrangą gaminanti bendrovė „Skaitmeninio sertifikavimo centras“ (SSC) ir VšĮ Lietuvos verslo paramos agentūra (LVPA) praėjusią savaitę pasirašė net keturias projektų, skirtų produktų ir paslaugų eksportui skatinti, administravimo ir finansavimo sutartis. skaityti »

Registrų centras neteisėtai baudžia konkurentus

VĮ Registrų centrui (RC) savo elektroninės savitarnos sistemoje apribojus galimybes UAB „Skaitmeninio sertifikavimo centras“ (SSC) klientams tiesiogiai prisijungti ir pasinaudoti RC viešosiomis paslaugomis, SSC komercijos direktorius Edgaras Dadašovas mano, kad tokių veiksmų valstybės įmonė ėmėsi, kai suabejojo Registrų centro sertifikavimo veiklos efektyvumu. skaityti »

El. parašo naudojimas Lietuvos verslo įmonėse sparčiai auga

Skaitmeninių technologijų amžiuje visiems, o ypač verslo įmonėms, svarbu greitai ir saugiai atlikti dokumentų, sutarčių pasirašymą, pinigų pervedimo operacijas, todėl elektroninis parašas tapo neatskiriama sėkmingo verslo dalis. skaityti »