Tyrimas atskleidė, kaip pedagogai žada sudominti šiuolaikinį mokinį

Skaitmeninės technologijos skinasi kelią į mokyklas ir gali atverti daugiau galimybių tiek mokiniams, tiek mokytojams, rodo bendrovės „Samsung“ vykdyta mokytojų apklausa Vokietijoje. skaityti »

Tarptautinėje konferencijoje bus aptartos skaitmeninės technologijos humanitariniuose moksluose

Vilniuje prasidėjo Vilniaus verslo kolegijos organizuojama 6-oji tarptautinė konferencija „Novatoriškos informacinės technologijos mokslui, švietimui ir verslui – IIT 2013“, kurioje ypatingas dėmesys skiriamas skaitmeninių technologijų pritaikymui humanitarinių mokslų srityje. Kasmetė tarptautinė konferencija yra vienas iš Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungai skirtų renginių. skaityti »

Skaitmeninės technologijos privertė „Fujifilm“ atsisakyti kino juostos gamybos

Japonų kompanija „Fujifilm“ nusprendė sustabdyti kino juostos gamybą dėl jos nerentabilumo. skaityti »

Neformalusis ugdymas persikels į internetą?

Lietuvai vis labiau tampant skaitmeninių technologijų valstybe, studentai, pretenduojantys gauti kasmetę „Jaunimo stipendiją“, šiemet pateikė daugiausiai darbų, susijusių su neformaliojo ugdymo galimybėmis elektroninėje erdvėje. skaityti »

Skaitmeninės technologijos – Jūsų būsto saugumui

Daugiabutis gyvenamasis namas ir jo teritorija – nuolat apsaugos reikalaujanti vieta, nes tai ne tik Jūsų butas, bet ir vaikų žaidimo aikštelės, laiptinės, automobilių stovėjimo vietos ir požeminiai garažai. skaityti »