„SEB Enskilda“ veikla bus nukreipta į Šiaurės šalių ir Vokietijos finansų rinkas

„Financial Times“ ir „Mergermarket“ geriausiu 2012 m. finansiniu patarėju Baltijos šalyse išrinktas „SEB Enskilda“ įmonių finansų padalinys savo veiklą koncentruos Šiaurės šalyse ir Vokietijoje bei pasitrauks iš Baltijos šalių. skaityti »

„Financial Times“ ir „Mergermarket“: „SEB Enskilda“ yra geriausias finansų patarėjas Baltijos šalyse

Verslo dienraštis „Financial Times“ ir jam priklausantis susijungimų ir įsigijimų (M&A) rinkos leidinys „Mergermarket“ pirmaujantį Šiaurės ir Baltijos šalyse investicinį banką „SEB Enskilda“ išrinko geriausiu 2012 metų finansų patarėju Baltijos šalyse. skaityti »

„SEB Enskilda“ patarė „Novo A/S“ 560 milijonų eurų vertės sandoryje

Pirmaujantis Šiaurės ir Baltijos šalyse investicinis bankas „SEB Enskilda“ buvo vienintelis Danijos farmacijos grupės valdymo bendrovės „Novo A/S“ finansinis patarėjas šiam už 560 mln. eurų (1,93 mlrd. litų) įsigyjant 25,66 proc. biotechnologijų bendrovės „Chr. Hansen“ akcijų. skaityti »

„SEB Enskilda“ tarpininkavo parduodant Estijos šiluminės elektrinės akcijų paketą vienam iš vadovų

Pirmaujantis Šiaurės ir Baltijos šalyse investicinis bankas „SEB Enskilda“ tarpininkavo ką tik užbaigtame sandoryje, kuriame „Horn Invest OU“ įsigijo 85 proc. Vao šiluminės elektrinės operatoriaus „Tallinna Elektrijaam OU“ akcijų paketą iš bendrovės „Dalkia“. skaityti »

„SEB Enskilda“ vėl tapo geriausiai įvertintu investiciniu banku Lietuvoje

Didžiojoje Britanijoje leidžiamas susijungimų ir įsigijimų (M&A) rinkos žurnalas „ACQ Finance“ pirmaujantį Šiaurės ir Baltijos šalyse investicinį banką „SEB Enskilda“ išrinko geriausiu investiciniu banku Lietuvoje. skaityti »

„ACQ Finance“: „SEB Enskilda“ geriausias investicinis bankas Rytų Europoje

Didžiojoje Britanijoje leidžiamas susijungimų ir įsigijimų (M&A) rinkos žurnalas „ACQ Finance“ pirmaujantį Šiaurės ir Baltijos šalyse investicinį banką „SEB Enskilda“ išrinko geriausiu investiciniu banku Rytų Europos regione ir geriausiu regiono tarpvalstybinių sandorių patarėju. skaityti »