„Snoro lizingą“ įsigijo estai

Šiandien patvirtintas sandoris, kuriuo išperkamosios nuomos ir vartojimo kreditų bendrovę „Snoro lizingas“ įsigijo Estijos bankas LHV ir jo partnerė investicinė bendrovė RAZFin. skaityti »

Pasiektas susitarimas dėl UAB „SNORO lizingas” akcijų pardavimo LHV ir RAZFin

BAB banko „SNORAS” bankroto administratorius Neil Cooper patvirtina, kad bankas pasiekė susitarimą su vienu didžiausių Estijos banku LHV ir jo partneriu RAZFin, Rakauskų šeimos bei Žabolis Partners kontroliuojama investicine bendrove, dėl UAB „SNORO lizingas” akcijų pardavimo. Sandorį užbaigti tikimasi per keletą mėnesių, gavus Konkurencijos tarybos pritarimą ir įvykdžius kitas sandorio sąlygas. skaityti »

„Finasta“ ir „Snoro Lizingas“ turi pirkėją

Rugpjūčio 23 d. vykusiame „Snoro“ kreditorių komiteto posėdyje vienbalsiai buvo priimtas sprendimas dėl AB banko „Finasta“, AB „Finasta Holding“ bei UAB „Snoro Lizingo“ investuotojo. skaityti »

Derybos dėl SNORO mažmeninio tinklo, Finastos ir SNORO Lizingo pardavimo eina į pabaigą

Pastarosiomis savaitėmis bankroto administratorius ir jo komanda intensyviai dirbo su dideliu potencialių pirkėjų skaičiumi, kurie domisi banko SNORAS mažmeninės bankininkystės tinklo; SNORO Lizingo – vieno iš stambiausių vartojimo finansinių paslaugų teikėjų Lietuvoje, ir Finastos – sėkmingai veikiančios turto valdymo ir verslo bankininkystės grupės įsigijimu. Administratoriaus komanda kruopščiai išnagrinėjo ir intensyviai derėjosi dėl daugiau nei 20 potencialių investuotojų pasiūlymų. skaityti »

„Snoro lizingas“ vartojimo paskolas teikia ir internetu

„Nusprendėme pasiūlyti gyventojams galimybę vartojimo paskolos paslauga „Grynieji“ pasinaudoti ir internetu. skaityti »

„Snoro lizingo“ pirmojo ketvirčio pelnas – 3 mln. litų

„Snoro lizingas“ per pirmąjį šių metų ketvirtį, gyventojams teikdamas paslaugas „Pirk išsimokėtinai“ ir „Grynieji“, uždirbo daugiau nei 3 mln. litų pelno. skaityti »