Šventiniu laikotarpiu banko kortelėmis atsiskaitoma dažniau

Trečius metus iš eilės gruodžio mėnesį daugėjo atsiskaitymų banko kortelėmis. skaityti »

Klaipėdos apskrities įmonės, laikiusios lėšas SNORE, jau atgavo 89 proc. indėlių draudimo išmokų

Per tris savaites Klaipėdos apskrities įmonės „Danske“ banke jau atgavo daugiau nei 89 proc. indėlių draudimo išmokų. skaityti »

Tarptautiniai mokėjimai eurais bus atliekami greičiau

Nuo sausio 1 d. „Danske“ banke paprasti tarptautiniai mokėjimai eurais į ES šalis, Islandiją, Lichtenšteiną, Norvegiją ir Šveicariją ir SEPA mokėjimai bus atliekami greičiau. skaityti »

Europiečių kalėdines dovanas krizė paveiks skirtingai

Šių metų septynių Europos šalių gyventojų kalėdinių dovanų pirkimo įpročius ekonominė krizė paveiks skirtingai. skaityti »

Gyventojų taupymo įpročiai išlieka stabilūs

Per pirmus vienuolika šių metų mėnesių vidutinė sudaryto indėlio suma buvo 26 000 litų. skaityti »

Įmonės elektronine bankininkyste naudojasi aktyviau

Lietuvos įmonės vis aktyviau naudojasi elektronine bankininkyste atsiskaitydamos su vietiniais ir užsienio tiekėjais. skaityti »

Danske bankas atnaujino atsiskaitymų rizikingose šalyse valdymą

Šią savaitę Danske bankas sustiprino apsaugos sistemą, kuri padeda išvengti neteisėtų atsiskaitymų kortelėmis užsienyje ir užsienio šalyse registruotose interneto parduotuvėse. skaityti »

Paaiškėjo Finansinio raštingumo olimpiados nugalėtojai

Gruodžio 2 d. paaiškėjo pirmosios Finansinio raštingumo olimpiados nugalėtojai. I-IV klasių grupėje pergalę iškovojo „Auksinukų“ komanda iš Jonavos Panerio pradinės mokyklos, o V-VIII klasių grupėje - komanda „Alkana piniginė“ iš Vilniaus Simono Daukanto progimnazijos. skaityti »

Finansinio raštingumo olimpiadoje – finišo tiesioji

Finansinio raštingumo olimpiados komisijai įvertinus daugiau kaip šimtą dalyvių, paaiškėjo dvylika komandų, kurios gruodžio 2 d. varžysis finale. skaityti »

Trečdaliui tėvų pokalbiai su vaikais apie kalėdines išlaidas - tabu

Kas trečias tėvas (32 proc.) Lietuvoje niekada nekalba su vaikais apie sumą pinigų, kurią gali skirti kalėdinėms išlaidoms, 41 proc. teigia apie tai kalbantys kartais ir tik 25 proc. - nuolatos. skaityti »