Mokymai mokslininkams ir tyrėjams „Mokslininkų socialiniai tinklai. Autorių identifikavimo įrankiai“

Lapkričio 16 d. 14 val. Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) mokslininkus ir tyrėjus kviečiame dalyvauti bibliotekos organizuojamuose mokymuose „Mokslininkų socialiniai tinklai. Autorių identifikavimo įrankiai“. skaityti »

Senjorai kviečiami į kompiuterinio raštingumo kursus

Mokymasis aktyvina smegenų veiklą, padeda ilgiau išlaikyti gerą atmintį. Jau vien dėl to žmogus turėtų mokytis visą gyvenimą. skaityti »

Sparti technologijų plėtra skatina nuolatos tobulėti

Apie tai, kodėl svarbus mokymasis visą gyvenimą, kokių žinių šiandien trūksta labiausiai ir ką gali pasiūlyti mokymo įstaigos, kalbamės su sostinėje įsikūrusio ir beveik 20 metų IT mokymo paslaugas teikiančio UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ Mokymo centro koordinatore Vaida Bliūmaite. skaityti »

Negaiškite laiko ir mokykitės tik to, ko reikia!

Tuos, kas davė sau pažadą naujais 2014-aisiais mokytis ir tobulėti, „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Mokymo centras kviečia tai pradėti daryti jau šiandien! Pasirinkite Jums reikalingą programą ir junkitės prie besimokančiųjų būrio. skaityti »

Kovas – tinklalapių kūrėjų mėnuo!

Kovas – tinkamiausias metas ne tik atsinaujinti pačiam, bet ir atnaujinti savo tinklalapį. Na o tuos, kurie nori pranokti patys save, kviečiame užsukti į „Penkių kontinentų“ Mokymo centrą. Visą kovo mėnesį čia rengiami tinklalapių kūrimo mokymai, į kuriuos kviečiami visi, norintys tobulėti. skaityti »

Šventinė Mokymo centro dovana – galimybė tobulėti

Artėjant šventėms, vis dažniau susimąstome apie tai, kaip pradžiuginti seną bičiulį, kolegą, šeimos narį, giminaitį ir išrinkti ne tik originalią, bet ir prasmingą dovaną. skaityti »

Dar daugiau „MS Office“ – siekiantiems dirbti efektyviau

„Penkių kontinentų“ Mokymo centras į „MS Office visiems“ mokymus kviečia norinčius tobulėti administratorius, buhalterius, projektų vadovus, vadybininkus ir visus kitus biuro darbuotojus, dirbančius su dokumentais, duomenimis ir ataskaitomis. skaityti »

Rugsėjis – geriausias metas mokytis dizaino!

„Penkių kontinentų komunikacijų centro“ (PKKC) Mokymo centras rugsėjį skelbia dizainerių mėnesiu ir kviečia mokytis leidybos bei dizaino. skaityti »

Europos jaunimas Lietuvoje mokosi verslo paslapčių

Vilniuje prasidėjo mokymai „3D-Dream, Dare, Do!“ (toliau „3D“), kuriuose dalyvauja 24 jaunuoliai iš 8 šalių: Italijos, Vengrijos, Slovėnijos, Lietuvos, Turkijos, Norvegijos, Bulgarijos ir Latvijos. skaityti »

Kodėl verta rinktis debesų technologijas?

Debesų kompiuterija šiandien yra vertinama kaip vienas iš informacinių technologijų pokyčių, keičiančių kompiuterių panaudojimo galimybes ir vartotojų įpročius. Prognozuojama, kad perėjimas prie debesų kompiuterijos įvyks greičiau, nei daugeliui tai gali pasirodyti. Apie tai, kas gi tos „paslaptingosios“ debesų technologijos ir kuo jos naudingos naudotojams, kalbamės su „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Mokymo centro dėstytoju Pauliumi Zavialovu. skaityti »