„Toshiba“ išleido savo pirmą „Windows“ planšetę

„Toshiba“ – ne pati produktyviausia planšečių gamintoja, nors jos produktų sąraše yra keletas įdomių „Regza“ egzempliorių. skaityti »

„Toshiba“ pristatė nešiojamuosius kompiuterius „Satellite U“ ir „M Series“

Kompanijos „Toshiba“ asortimente pasirodė nauji nešiojamųjų kompiuterių modeliai, papildę „Satellite U“ ir „M Series“ linijas. skaityti »

„Toshiba“ pristatė jutiklinę e. knygų skaityklę

„Toshiba“ pristatė elektroninių knygų skaityklę „BookPlace Mono“, išsiskiriančią didžiuliu jutikliniu ekranu. skaityti »

Japonai sukūrė spausdintuvą, galintį ištrinti tekstą

Japonijos bendrovė „Toshiba“ sukūrė spausdintuvą „Loops“, naudojantį specialųjį rašalą, kurį vėliau galima „nuplauti“. Todėl taikant tokią spausdinimo techniką popieriaus lapą galima panaudoti kelis kartus. skaityti »

Bendrovei „Toshiba“ skirta 87 mln. dolerių bauda

Jungtinių Valstijų teismas pripažino Japonijos bendrovę „Toshiba“ kalta dėl dalyvavimo kainų suokalbyje su kitais skystųjų kristalų ekranų gamintojais ir nubaudė ją 87 mln. dolerių bauda. skaityti »

„Toshiba“ laimėjo penkis prestižinius „red dot“ apdovanojimus už televizorių, nešiojamųjų kompiuterių ir išorinių kietųjų diskų dizainą

„Toshiba“ gaminiai pelnė penkis prestižinius tarptautinio pramoninio dizaino „red dot 2012“ apdovanojimus. skaityti »

„Toshiba“ pristato garantiją, kuri apsaugos televizorius, planšetinius ir nešiojamuosius kompiuterius nuo netikėto sugadinimo ar praradimo

„Toshiba“ paskelbė apie programos „Garantija – jokių problemų“ sugrąžinimą. Iki šiol panašias garantijas „Toshiba“ suteikdavo nešiojamiesiems kompiuteriams atskirose Europos šalyse. skaityti »

„Toshiba“ plečia LCD ir LED televizorių asortimentą

„Toshiba Europe GmbH“ pristatė atnaujintą LED ir LCD televizorių asortimentą. Siekdami toliau gerinti bendrą televizoriaus žiūrėjimo ir naudojimosi patirtį koncerno inžinieriai šiemet savo dėmesį koncentravo į vaizdo kokybės tobulinimą, didesnes televizorių jungčių galimybes ir patogesnį naudojimąsi. skaityti »

„Toshiba“ išleis greičiausias pasaulyje SD korteles

Kompanija „Toshiba“ paskelbė apie naujų SDXC ir SDHC atminties kortelių gamybos planus. skaityti »

„Toshiba“ perima „Western Digital“ kietųjų diskų gamybos technologijas už tai perleisdama savo kietųjų diskų gamyklą Tailande

Japonijos elektronikos koncernas „Toshiba“ (TOKYO: 6502) šiandien pranešė pasirašęs galutinį susitarimą su „Western Digital Corporation“ (NYSE: WDC), pagal kurį „Toshiba“ įsigyja 3,5 colio kietųjų diskų (HDD) gamybos įrengimus ir susijusią intelektinę nuosavybę iš „Western Digital“. skaityti »