Studentai mokosi verslumo – kaip idėją paversti nuosavu verslu

„Saulėtekio verslumo mokyklos adVenture“ geriausių verslo planų apdovanojime dalyvaudamas švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius paragino studentus savo idėjas drąsiai vilkti į verslo rūbą. skaityti »

Baltijos-Amerikos laisvės fondas kviečia Lietuvos studentus ir mokslininkus stažuotis JAV

Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius su Baltijos-Amerikos laisvės fondo direktorių valdyba ir aptarė fondo bei Lietuvos studijų ir mokslo institucijų bendradarbiavimo galimybes. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius sveikina abiturientus Paskutinio skambučio proga

Penktadienį, gegužės 25 d., daugumoje Lietuvos mokyklų skambės Paskutinis skambutis. skaityti »

Pasaulinio garso ekspertai Vilniuje diskutavo apie aukštojo mokslo ateities perspektyvas

Švietimo ir mokslo ministerija kartu su Mokslo ir studijų stebėsenos ir analizės centru gegužės 17–18 d. Vilniuje organizavo tarptautinę konferenciją „Aukštojo mokslo ateities scenarijai“. skaityti »

G. Steponavičius: Lietuvos mokiniai pagal užsienio kalbų mokėjimą – prie Europos pirmaujančiųjų

Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius pasveikino Vilniuje vykstančio Frankofonijos kongreso dalyvius. skaityti »

Penkiems geriausiems Lietuvos mokytojams įteiktos Metų mokytojo premijos

Vyriausybės rūmuose Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius ir švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius penkiems geriausiems 2011 m. mokytojams įteikė Metų mokytojo premijas, laureatų ženklus ir diplomus skaityti »

Ministro G. Steponavičiaus vizitas JAV - bendrų projektų perspektyvos su žinomais Bostono ir Čikagos universitetais

Kovo 4–11 d. švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius su Lietuvos aukštųjų mokyklų vadovų delegacija lankėsi Jungtinėse Amerikos Valstijose. skaityti »

JAV administracijos ir mokslo institucijų atstovus sudomino Lietuvos mokslo ir studijų pertvarka bei galimybės plėsti bendradarbiavimą

Kovo 5 d. Vašingtone švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius bei jo vadovaujama delegacija susitiko su JAV administracijos atstovais, Kongreso nariais bei mokslo tyrimo institucijų vadovais, ekspertais. skaityti »

Armėnija siekia perimti Lietuvos patirtį modernizuojant švietimą ir mokslą

Vasario 22 d. švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius priėmė Armėnijos švietimo ir mokslo ministrą Armeną Ašotjaną ir jo vadovaujamą delegaciją. Armėnijos mokslo politikos formuotojai ir universitetų vadovai domisi Lietuvos patirtimi modernizuojant švietimą ir mokslą ir įsiliejant į bendrą Europos Sąjungos erdvę. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministras: laimės žengiantys į ateitį su pasitikėjimu

Jeigu neatidėliodami atliksime „namų darbus“, mūsų aukštojo mokslo ateityje laukia sėkmė, – sakė švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius šiandien VDU ir ISM surengtame forume „Aukštojo mokslo perspektyva: kur link eisime?“. skaityti »