Darbo dieną sutrumpintų du kompiuteriai

Neretai darbuotojai prasiilgina darbo dieną tiesiog tvarkydami asmeninius reikalus – apmokėdami sąskaitas, redaguodami atostogų nuotraukas. Vadybos specialistai pastebi, kad šią problemą galima išspręsti darbe ir namuose naudojant skirtingus kompiuterius. skaityti »

„Samsung“ mano, kad antrus metus iš eilės asmeninių kompiuterių pardavimas mažės

„Samsung“ prognozuoja, kad šiemet asmeninių kompiuterių rinka sumažės 5 %, palyginti su praėjusiais metais. skaityti »

Kompanija HP ir vėl yra didžiausia asmeninių kompiuterių gamintoja

Asmeninių kompiuterių pardavimai mažėja, ir tai išlieka aiški tendencija. Štai rinkos tyrimų bendrovė „Gartner“, kuri iš esmės suvedė praėjusių metų ketvirtojo ketvirčio rezultatus, pareiškė, kad buvo parduota 90,37 mln. kompiuterių, o tuo pačiu metu 2011 metais – 95,02 mln. skaityti »

Net 25 proc. vartotojų savo asmeninį kompiuterį veikiausiai pakeistų į planšetinį

Įprastų asmeninių kompiuterių pardavimai mažėja ir net rinkos gigantai tai pripažįsta, o planšetinių kompiuterių pardavimai auga, o šis augimas yra milžiniškas. Taigi iškyla klausimas: ar vartotojai, kurie dabar turi asmeninį kompiuterį, sutiktų jį pakeisti į planšetinį? skaityti »

„Hewlett-Packard“ ketina atleisti 25 tūkst. darbuotojų

JAV bendrovė „Hewlett-Packard“ (HP), didžiausia pasaulyje asmeninių kompiuterių gamintoja, ruošiasi atleisti 25 tūkst. darbuotojų. skaityti »

Asmeniniai įtaisai darbe – nauda ar grėsmė?

Darbuotojai vis dažniau darbui naudoja nuosavus planšetinius, nešiojamuosius kompiuterius, išmaniuosius telefonus ir tai sukelia grėsmę įmonių sistemų, informacijos saugumui, sudaro daugiau rūpesčių įmonių IT ūkiais besirūpinantiems specialistams. skaityti »

Sukurta klaviatūra kojoms

Bendrovė „Keith McMillen Instruments" pranešė sukūrusi mažiausią, lengviausią ir efektyviausią kompiuterio klaviatūrą kojoms. skaityti »