Kokios 4 internetinių parduotuvių klaidos atbaido pirkėjus?

Susikurti interneto svetainę, dėl aiškių instrukcijų ir nesudėtingų įrankių, tapo ne tik žymiai paprasčiau, bet ir pigiau. Ekspertų teigimu, prieš 10–15 m. lietuviško domeno registracija, kainavusi 60 eurų, atpigo daugiau nei 8 kartus ir dabar kainuoja vos 7 eurus. skaityti »

„Facebook“ išanalizavo internetinių parduotuvių pirkėjų elgesio tendencijas

Konferencijoje „Content Marketing Summit“ socialinio tinklo „Facebook“ atstovai pristatė savo pastebėjimus apie internetinių parduotuvių pirkėjų elgesį ir jo pasikeitimus. skaityti »

Vyresnės kartos žmonės vis aktyviau perka internetu

Elektroninių parduotuvių populiarumas nuolat didėja. Sparčiausiai auganti jų klientų auditorija – tai asmenys, kurių amžius per 55 metus. skaityti »

Kalėdinis apsipirkimas realiuoju laiku: paprasta ir saugu

Prieš Kalėdas gerokai pagyvėja internetinių parduotuvių pardavimai. Ir tai savo ruožtu sukelia didžiulį kibernetinių nusikaltėlių susidomėjimą. „Kaspersky Lab“ vartotojams parengė kelis patarimus, kurie padės maloniai ir saugiai apsipirkti realiuoju laiku. skaityti »

„MasterCard“ didina mokėjimo kortelių saugumą

Mokėjimo sistema „MasterCard“ sukūrė naują paslaugą – mokėjimo internetu plastikinėmis kortelėmis, skirtomis atsiskaityti internetinėse parduotuvėse, saugumo vertinimą. skaityti »

Pigu.lt į internetinę parduotuvę Latvijoje investuoja pusę milijono litų

UAB „Pigu“ praneša baigusi pirmąjį investicijų į savo valdomos internetinės parduotuvės Latvijoje „220.lv“ etapą – jau veikia atnaujintas „220.lv“ interneto puslapis. skaityti »

Prekės internetu. Pirkti ar nepirkti?

Artėjant rudeniui, kai moksleiviai ir studentai vėl pradės mokytis ar studijuoti, viena svarbiausių temų – kur įsigyti gerą kompiuterį už prieinamą kainą. skaityti »

28,6 proc. Lietuvos interneto naudotojų perka internetu arba internetinėse parduotuvėse

Tai paaiškėjo tyrimų bendrovei RAIT atlikus Lietuvos gyventojų apklausą. Apklausa atlikta š.m. gegužės 10–22 dienomis, apklausta 1 002 15–74 m. nuolatinių Lietuvos gyventojų. skaityti »