„Savaitės pjūvis“ ir jos autorius atsisveikina su žiūrovais

Ilgametis „Penki TV“ studijos bendradarbis, politikos apžvalgininkas Česlovas Iškauskas, baigia laidas „Savaitės pjūvis“ ir „Aktualus interviu“. skaityti »

Laidoje „Savaitės pjūvis“ – Sausio 13-osios ir Maidano įvykių liudininkas J. Dykijus

Mūsų Sausio 13-oji ukrainiečiams panaši į įvykius Maidane. Kuo jie panašūs ir kuo skiriasi? Apie tai diskutuos laidos „Savaitės pjūvis“ svečias, Ukrainos savanorių būrio AIDAR vadas Jevgenijus Dykijus. skaityti »

„Penki TV“ eterio naujiena – nauja laida „Aktualus interviu“

Šį penktadienį, spalio 16 dieną, kanalo „Penki TV“ eteryje pradedama rodyti nauja politikos apžvalgininko Česlovo Iškausko laida „Aktualus interviu“. skaityti »

Naujas „Savaitės pjūvio“ sezonas ir ambicingi laidos autoriaus planai

Kanalo „Penki TV“ eteryje nuo 2008 metų kas savaitę rodoma žurnalisto ir politikos apžvalgininko Česlovo Iškausko laida „Savaitės pjūvis“ pradėjo naują sezoną. skaityti »

Naujo „Penki TV“ sezono belaukiant

„Penki TV“ laidos atostogauja iki rudens, tačiau kūrybinė komanda jau dabar galvoja, kuo savo žiūrovus nudžiugins ir nustebins rudenį. skaityti »

Knygų mugėje Č. Iškauskas pristato knygą „Paaukota Lietuva“

Puiki dovana kiekvienam, švenčiančiam Vasario 16-ąją, – naujoji Česlovo Iškausko knyga „Paaukota Lietuva. Nuo Vytauto Didžiojo iki Dalios Grybauskaitės“. skaityti »

Dovanojame skaitymo džiaugsmą

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ darbuotojai atsiliepė į Vilniaus lopšelio-darželio „Ozas“ administracijos prašymą padovanoti darželio bibliotekai knygų. Ta proga birželio 8 d. vaikams buvo surengta skaitymo skatinimo šventė. skaityti »

Pasirodė „Savaitės pjūvio“ kūrėjo Česlovo Iškausko knyga

Ilgametis kanalo „Penki TV“ apžvalginės laidos „Savaitės pjūvis“ autorius bei vedėjas Česlovas Iškauskas išleido ilgai brandintą knygą „Neįtikėtina, bet tikra“. skaityti »

Savaitės pjūvis

Šįkart laidoje apie tai, ką nuveikė Seimas pavasario sesijoje su žurnalistais kalba Seimo Pirmininkė I. Degutienė. Jis atsako ir į laidos vedėjo klausimą apie neigiamą Seimo įvaizdį visuomenėje. Parlamento ir jo vadovės darbą vertina politologas L. Bielinis. skaityti »

Knygų apžvalga: „Pasaulio politika nuo 1945 iki 2000 metų“

Šiandien „Knygų apžvalgoje“ – knyga apie politiką „Pasaulio politika nuo 1945 iki 2000 metų“. skaityti »