Ką kitiems metams turėtų pasižadėti IT specialistai?

Kasmet milijonai eurų skiriama apsaugoti verslo procesus, tačiau kibernetiniai nusikaltėliai randa būdų ir saugumo spragų įsilaužti į įmonės tinklus bei serverius. skaityti »

Antanas Čenys: šiuolaikinė ekonomika negali egzistuoti be IT

Prieš maždaug penketą metų informacinės technologijos (IT) atrodė kaip „nesustabdomas garvežys“. Šiandien situacija pasikeitė: diskusijos apie IT viešojoje erdvėje aprimo, stojančiųjų į IT specialybes mažėja, „IT prarado savo žavesį“. skaityti »

Informatikos studentams – galimybės dirbti nuo pirmo kurso

Pastaruoju metu verslo bendrovės pajuto, kad sudėtinga rasti tinkamų informacinių technologijų (IT) specialistų. Todėl būsimųjų darbuotojų itin aktyviai ėmė ieškoti universitetuose, kur jie yra rengiami. skaityti »

Verslas laukia didesnės IT specialistų iniciatyvos

Apklausos apie bendravimą su IT specialistais rezultatai atskleidžia, kad geriausia šios srities specialisto savybė – gebėjimas greitai išspręsti problemą. skaityti »

Besikeičiantis IT specialistų vaidmuo reikalauja daugiau socialinių įgūdžių

Tokios technologijų naujienos, kaip „debesų“ kompiuterija ir mobilusis spausdinimas, ugdo įmonių informacinių technologijų (IT) specialistams vis svarbesnius vadinamus „minkštuosius įgūdžius“. skaityti »