„BlackBerry“ siūlys „Android“ išmanųjį telefoną

Kanados kompanija „BlackBerry“ pristatė naują išmanųjį telefoną su „Android“ operacine sistema (OS). Tai „DTEK50“. skaityti »

Kompanija „BlackBerry“ bus parduota už 4,7 mlrd. dolerių

Kompanijos „BlackBerry“ vadovybė išsklaidė gandus ir atskleidė faktus apie jos pardavimą. Priešingai nei teigė kai kurie analitikai, kompanija nebus pardavinėjama dalimis – 100 proc. jos akcijų ketina išpirkti investicijų konsorciumas „Fairfax Financial Holdings“. skaityti »

„BlackBerry“ telefonams gresia išnykimas

Kanados išmaniųjų telefonų gamintojai „BlackBerry“ gresia išnykimas. skaityti »

Kompanijos „BlackBerry“ finansiniai ketvirčio rezultatai: yra ir gerų, ir blogų žinių

Kompanija „BlackBerry“, anksčiau žinota „Research in Motion“ vardu, pranešė apie savo finansinius paskutiniojo ketvirčio rezultatus, kuris baigėsi šių metų birželio 1 dieną. Išmaniųjų telefonų gamintojas iškart nurodė, jog yra tiek gerų, tiek ir pakankamai blogų žinių. skaityti »

„BlackBerry Messenger“ žinučių tarnybos „iPhone“ vartotojai šį mėnesį dar neišvys

Kompanija „BlackBerry“ paneigė šią savaitę pasirodžiusius gandus, jog populiari žinučių „BlackBerry Messenger“ (BBM) į „iPhone“ ir „Android“ išmaniuosius telefonus atkeliaus birželio 27 dieną. skaityti »

„BlackBerry“ pristatė išmanųjį telefoną „Q5”

Kompanijos „BlackBerry“ kasmetėje konferencijoje „BlackBerry Live 2013” pristatytas išmanusis telefonas „Q5”. skaityti »

Kurio išmaniojo telefono vartotojai nori mažiausiai?

Nepriklausoma tyrimų agentūra „Raymond James“ atliko rinkos tyrimą siekdama išsiaiškinti, kurio gamintojo išmanųjį telefoną vartotojai norėtų įsigyti mažiausiai, rašo AllThingsD.com. skaityti »

Naujosios „BlackBerry 10“ OS parduotuvėje jau – per 100 tūkstančių programų

Kompanija „BlackBerry“, kuri ankščiau buvo žinoma ir „Research in Motion“ (RIM) vardu, kaip tik prieš pristatydama savo išmaniųjų telefonų flagmaną „BlackBerry Z10” Jungtinių Amerikos Valstijų rinkai pranešė, jog jos naujojoje programų parduotuvėje jų jau – per 100 tūkstančių. skaityti »

„Lenovo“, antras pagal dydį asmeninių kompiuterių gamintojas, norėtų įsigyti kompaniją RIM

Šiuo metu kanadiečiai RIM, kurie puikiai žinomi dėl savo „BlackBerry“ šeimos įrenginių, yra gana rizikingoje situacijoje. Vis mažiau žmonių naudoja „BlackBerry“ įrenginius, o „Lenovo“ vyriausiasis finansų vadovas pareiškė, kad jo kompanija domisi galimybe įsigyti kompaniją RIM. skaityti »

JAV valdininkai atsisako „BlackBerry“ ir renkasi „Apple iPhone“

JAV nacionalinis transporto saugumo komitetas (angl. National Transportation Safety Board, NTSB) nusprendė atsisakyti Kanados kompanijos „Research In Motion“ išmaniųjų telefonų „BlackBerry“ ir rinktis „Apple iPhone“. skaityti »