CES parodoje – LG kompiuteris su „Chrome“ operacine sistema

„LG Electronics“ (LG) pristatė pirmąjį rinkoje „viskas viename“ kompiuterį su „Google Chrome“ operacine sistema. skaityti »

„Chrome“ naršyklė „susidraugaus“ su jutikliniais ekranais

Kompanija „Google“ artimiausiu metu ketina į populiarią savo naršyklę „Chrome“ pridėti naują galimybę – šį kartą ji išmoks dirbti su jutikliniu ekranu. skaityti »

„Chrome“ turės NFC palaikymą

NFC technologija ir toliau populiarėja. Nors dauguma gamintojų vis dažniau pasiūlo atitinkamų modulių, naudotojams nėra taip paprasta atrasti realių šio belaidžio ryšio tipo panaudojimo terpių. skaityti »

„Google“ ruošia rimtas permainas „Chrome“ interneto naršyklei

„Google“ ketina pakeisti dabartinė naršyklės variklį, o prie naujojo variklio tobulinimo prisijungia ir „Opera". skaityti »

„Chrome“ blokuoja tinklalapius su žalinga programine įranga

Naująją naršyklės „Chrome“ versiją „Google“ papildė tinklalapių iš „juodojo“ kompanijos sąrašo blokavimo funkcija. skaityti »

„Chrome“ naršyklė atnaujinta paskutinį kartą 2011 metais

„Google Chrome“ kūrėjai pristatė XVI naršyklės versiją, palaikančią kelias naudotojų paskyras. skaityti »

„Google Chrome“ švenčia gimtadienį

Šių metų rugsėjo pradžioje naršyklė „Google Chrome“ atšventė savo trečiąjį gimtadienį ir išsikovojo neblogą poziciją tarp kitų interneto naršyklių. skaityti »

„Chrome“ naršyklėje atsirado mygtukas „Like“

Mygtukai „Like“ arba „+1“, suteikiantys galimybę teigiamai įvertinti vieną ar kitą interneto puslapį arba straipsnį, tampa vis populiaresni. skaityti »

„Mozilla“ ruošia naršyklę, kuri būtų pagrįsta OS

„Mozillos“ tikslas – sukurti operacinę sistemą, kuri būtų visiškai pritaikyta internetui. skaityti »