„Canon“ pelnė prestižinius EISA apdovanojimus pradedančiųjų, entuziastų ir profesionalų vaizdo technikos kategorijose

Bendrovė „Canon“ paskelbė, kad jos gaminiai pelnė tris Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) prestižinius apdovanojimus. skaityti »

„Sony“ tęsia tradiciją vėl pelnydama penkis prestižinius EISA apdovanojimus

Pakartojusi praėjusių metų pasiekimą ir vėl pelniusi penkis prestižinius Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) apdovanojimus, bendrovė „Sony“ toliau neužleidžia lyderės pozicijų vaizdo, garso ir foto technikos srityse. skaityti »

„Samsung“ laimėjo keturis Europos vaizdo ir garso asociacijos apdovanojimus

„Samsung Electronics Co., Ltd“ laimėjo keturis prestižinius „Europos vaizdo ir garso asociacijos“ apdovanojimus: Europos ateities etaloninis televizorius, Europos namų kino teatro sistema, Europos mobilusis telefonas ir Europos pažangioji kompaktiškos sistemos fotokamera skaityti »

„Sony“ technologiniai laimėjimai įvertinti net penkiais EISA apdovanojimais

Pelniusi penkis prestižinius Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) apdovanojimus bendrovė „Sony“ įrodė savo pranašumą skaitmeninės fotografijos ir namų pramogoms skirtų technologijų srityse. skaityti »

„Canon“ pelnė tris EISA 2011–2012 m. apdovanojimus

„Canon“ paskelbė, kad buvo įvertinta trimis Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) apdovanojimais už gaminius. skaityti »

LG laimėjo du „EISA“ apdovanojimus

„LG Electronics“ (LG) laimėjo du prestižinius „European Image and Sound System Association“ (EISA) apdovanojimus. skaityti »