„Google Maps“ atvėrė Vilniaus oro uosto vidų

Apie Vilniaus oro uostą galima sužinoti dar daugiau – nuo šiol jo vidaus žemėlapį galima pamatyti per „Google“ siūlomą internetinių žemėlapių paslaugą. skaityti »

„Vilniaus viešasis transportas“ – jau ir „Google Maps“

Vasario 11 dieną 11 val. Vilniaus miesto savivaldybėje vilniečiams ir miesto svečiams bus pristatytas naujausias „Google Maps“ plėtinys „Google Maps Transit“, skirtas planuoti keliones viešuoju transportu. skaityti »

„Google Maps“ siūlo žaisti žaidimą „Smarty Pins“ ir pasitikrinti geografijos žinias

Kompanija „Google“, pasinaudojusi savo sukaupta žemėlapių duomenų baze „Google Maps“, sukūrė naują žaidimą pavadinimu „Smarty Pins“. skaityti »

Operacinėje sistemoje „Android“ atnaujinti žemėlapiai „Google Maps“

Kompanija „Google“ pateikė žymų savo kartografinės paslaugos „Android“ versijos atnaujinimą, apie kurį paskelbtą dar gegužę konferencijoje „Google I/O“. skaityti »

„Google Maps“ keis dizainą

Populiariosios kartografinės paslaugos „Google Maps“ kūrėjai artimiausiu metu ruošiasi gana rimtai pakeisti jos išorinį vaizdą. skaityti »

Lietuvoje pradėjo veikti „Google“ navigacija

„Google“ paskelbė plečianti „Google Maps“ paslaugos galimybes mobiliųjų įrenginių naudotojams. Nuo šiol Lietuvos vartotojai galės ne tik susipažinti su konkrečios vietovės žemėlapiais ar palydovinėmis nuotraukomis, bet ir naudotis paslaugos „Google Maps Navigation“ (Beta) funkcija. skaityti »

„Google“ sukūrė išsamų Šiaurės Korėjos žemėlapį

„Google Maps“ atsirado išsamus Šiaurės Korėjos žemėlapis. Iki šiol žymi šalies teritorija buvo vaizduojama kaip balta dėmė, kurioje buvo pažymėta tik sostinė Pchenjanas. skaityti »

„iPhone“ savininkams grąžinti „Google žemėlapiai“

Internetinėje parduotuvėje „App Store“, kur surinktos „iOS“ operacinei sistemai skirtos programos, pasirodė programa Google Maps („Google žemėlapiai“). skaityti »

„Google Street View“ leidžia apžiūrėti Arkties miestą, slidinėjimo kurortus

„Google“ pirmą kartą žengia ten, kur šalta, – į Arkties miestą ir slidinėjimo kurortus. skaityti »

„Google Maps“ siūlo apžiūrėti atskirus pastatų aukštus

Kompanija „Google“ pranešė apie „Android“ versijos žemėlapių paslaugos atnaujinimą. skaityti »