SEB: didžiosios Lietuvos įmonės ateitį vertina palankiai

Beveik 9 iš 10 didžiųjų Lietuvos įmonių finansinė padėtis yra gera arba labai gera, o kas antra per artimiausius metus tikisi apyvartos augimo. skaityti »

Lietuvos bankas ragina šalies įmones neatidėlioti pasirengimo apsirūpinti grynaisiais eurais

Artėjant euro įvedimui, dalis grynuosius pinigus savo veikloje naudojančių įmonių vis dar atidėlioja pasirengimą apsirūpinti eurais. Lietuvos bankas ragina įmones pasirengimo neatidėlioti ir ne vėliau kaip iki lapkričio vidurio kreiptis į joms paslaugas teikiančius komercinius bankus. skaityti »

Internetu naudojosi 99,7 proc. įmonių

2013 m. pradžioje kompiuteriais ir internetu naudojosi beveik visos (99,7 proc.) gamybos ir paslaugų įmonės, kuriose dirbo 10 ir daugiau darbuotojų, praneša Lietuvos statistikos departamentas, remdamasis infor­ma­cinių technologijų (IT) naudojimo įmonėse tyrimo duomenimis. skaityti »

Tyrimas: Lietuvos įmonės ketina skirti didesnį dėmesį elektroninio pašto marketingui

2011 m. birželio-liepos mėnesiais, Lietuvos marketingo asociacijos užsakymu, rinkos tyrimų bendrovė UAB „Berent“ apklausė 176 LiMA narius bei naujienlaiškių valdymo sistemos Mailer.lt naudotojus apie jų naudojimąsi elektroniniais laiškais marketingo komunikacijai. skaityti »