Bibliotekų erdvė Knygų mugės lankytojams žada nepamirštamų potyrių

Vasario 25–28 d knygų mylėtojai tradiciškai rinksis kasmetinėje Vilniaus knygų mugėje. Visi lankytojai turės galimybę apsilankyti ir čia įsikūrusioje Bibliotekų erdvėje, kurioje įvairios Lietuvos bibliotekos pasiūlys kaip niekad daug įvairių edukacinių užsiėmimų ir pramogų. skaityti »

Vilniaus universiteto bibliotekos sukakties minėjimą vainikuos R. Kazlo pasirodymas

Spalio 22 d. VU biblioteka kviečia į šventinius renginius, skirtus paminėti Vilniaus universiteto bibliotekos 444 metų sukaktį ir Kristijono Donelaičio 300-ąsias gimimo metines. skaityti »

Jau veikia 3D objektų spausdinimas Vilniaus universiteto bibliotekoje

Vilniaus universiteto bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre pradėta teikti 3D spausdinimo ir skenavimo paslauga. Pasaulyje vis dar egzotišku laikomu 3D spausdinimu netrukus suskubo pasinaudoti pirmieji technologinius mokslus kremtantys studentai. skaityti »

Pirmą kartą organizuojamos kūrybinės dirbtuvės „Hack4LT“

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas ir Vilniaus universiteto biblioteka balandžio 4–5 d. kviečia į pirmąsias jungtines didžiausios Europos skaitmeninės bibliotekos EUROPEANA ir svarbiausio ES humanitarinių mokslų tyrimų skaitmenines infrastruktūras vienijančio tinklo DARIAH kūrybines dirbtuves „Hack4LT“. skaityti »

Nauja paslauga – nuo šiol Vilniaus universiteto bibliotekos knygas galite skolintis savarankiškai

Prasidedant naujiems mokslo metams, VU biblioteka savo skaitytojams siūlo naują paslaugą – savarankišką knygų skolinimą į namus. skaityti »