Verslo konfederacija ir Nacionalinė biblioteka skatins žinių visuomenės ugdymą Lietuvoje

Siekdamos gerinti verslo aplinką, skatinti inovacijas ir puoselėti darnios visuomenės kūrimąsi šalyje, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir Lietuvos verslo konfederacija (LVK) pasirašė bendradarbiavimo susitarimą. skaityti »

Tęsiamas Lietuvos ir Baltarusijos centrinių bankų techninis bendradarbiavimas

Gruodžio 7 d. Gardine įvyksiančiame Lietuvos banko ir Baltarusijos nacionalinio banko vadovų susitikime bus aptartos galimybės tęsti techninį kaimyninių šalių centrinių bankų bendradarbiavimą keičiantis finansų rinkų priežiūros patirtimi, taip pat finansiniai ir bankininkystės ryšiai su kaimyninėmis šalimis. skaityti »

„Apple“ bendradarbiaus su „Cisco Systems Inc.“

Amerikiečių bendrovės „Apple“ ir „Cisco Systems Inc.“ paskelbė apie bendradarbiavimą. Gamintojai planuoja optimizuoti „Cisco Systems Inc.“ tinklo įrangą, veikiančią „iOS“ operacinės sistemos pagrindu. skaityti »

MRU susitarė su Dongseo universitetu dėl naujos studijų programos

Gegužės 22 d. Mykolo Romerio universiteto rektorius prof. dr. Alvydas Pumputis, Dongseo (Pietų Korėja) universiteto rektorius dr. Jekuk Chang ir „Užupio kūrybinio klasterio“ prezidentas Vytautas Ratkevičius pasirašė trišalę sutartį dėl tarptautinė jungtinės studijų programos „Skaitmeninis turinys“ (angl. Digital content) kūrimo ir įgyvendinimo. skaityti »

VDU plečia bendradarbiavimo galimybes

Gegužės 22 d. Vytauto Didžiojo universitete buvo pasirašytos trys naujos bendradarbiavimo sutartys bei papildyta sutartis su Kauno miesto savivaldybe. skaityti »

Šiaulių bankas ir Vytauto Didžiojo universitetas tiesia bendradarbiavimo tiltus

Šiaulių bankas su Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) akademine bendruomene pasirašė bendradarbiavimo sutartį ir pradeda glaudų bendradarbiavimą. skaityti »

VGTU stiprina ryšius su Taivanu

Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) rektorius A. Daniūnas ir tarptautinių ryšių prorektorė A. Radzevičienė vizito Taivane metu aplankė 4 universiteto partnerius. skaityti »

VU TVM pradėjo bendradarbiauti su Frankfurto finansų ir verslo vadybos mokykla

Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokykla (VU TVM) plečia partnerių užsienio šalyse tinklą ir š. m. birželį pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Frankfurto finansų ir verslo vadybos mokykla. skaityti »

„Samsung“ pradeda bendradarbiavimą su labdaros ir paramos fondu „SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija“

Šią savaitę „SOS vaikų kaime“ Vilniuje įvykusių kūrybinių dirbtuvių vaikams metu buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp „Samsung Electronics Baltics“ ir labdaros ir paramos fondo „SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija“. Šis bendradarbiavimas yra socialinio „Samsung“ projekto, įgyvendinamo Europos šalyse, įskaitant Lietuvą, Latviją ir Estiją, dalis. skaityti »

Susitikime su Kirgizijos ambasadoriumi aptartas tolimesnis abiejų šalių bendradarbiavimas

Lietuvos verslo konfederacijos kvietimu Lietuvoje viešėjęs Kirgizijos Respublikos ambasadorius Erikas Asanalijevas (Erik Asanaliev) balandžio 10 dieną susitiko su Lietuvos verslo organizacijų vadovais ir suinteresuotų įmonių atstovais, tarp kurių – ir „Penkių kontinentų“ įmonių grupei priklausančios bankinių technologijų bendrovės BS/2 atstovai. skaityti »