ISM pagrindiniu akcininku tapo KTU

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto (ISM) pagrindiniu akcininku, sėkmingai pabaigus sandorį, nuo kovo 31 d. tapo Kauno technologijos universitetas (KTU), kuris įsigijo kontrolinį ISM akcijų paketą. skaityti »

ISM

ISM tirs, kaip spręsti visuomenės senėjimo keliamus iššūkius

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas įsijungė į didžiausią ES mokslinių tyrimų ir inovacijų programą „Horizontas 2020“, pagal kurią finansuojamas projektas SPRINT sieks padėti spręsti sparčiai senėjančių Europos gyventojų problemą. skaityti »

ISM

ISM studentų iniciatyva – Liuksemburge rungsis dėl Europos verslininkystės skatinimo apdovanojimų vardo

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentų atstovybės organizuojamas projektas „Creative Shock” tapo Europos Komisijos inicijuoto ir Ūkio ministerijos vykdyto Europos verslininkystės skatinimo apdovanojimų (EEPA) konkurso nacionalinės atrankos nugalėtojais. skaityti »

ISM

Dvi nacionalinės iniciatyvos keliauja į Europos verslininkystės skatinimo apdovanojimų finalinį etapą

Europos Komisijos inicijuojamą ir Ūkio ministerijos vykdytą Europos verslininkystės skatinimo apdovanojimų konkurso nacionalinę atranką laimėjo dvi sėkmingiausios Lietuvos verslumo skatinimo iniciatyvos – ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentų atstovybės projektas „Creative Shock“ ir VšĮ „Sveikatingumo idėjos“ projektas „Jaunųjų inovatorių bazė“. skaityti »

ISM

Tarp Lietuvos jaunuolių – pamaina garsiausiems pasaulio verslininkams

Nepriklausomoje Lietuvoje gimusiai kartai neretai lipdoma abejingumo bei neatsakingumo etiketė. ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto komanda nusprendė paneigti šį mitą, tam į pagalbą pasitelkusi asmenybės testą. skaityti »

ISM

Inovacijų ir technologijų vadyba: arba kas naujo inovacijų diegimo skatinime?

Birželio 5 dieną diplomus atsiima pirmoji Inovacijų ir technologijų vadybos magistro programos studentų laida. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete ši programa buvo sukurta projekto „Inovacijų vadyba ir technologijų perdavimas“ metu. skaityti »

ISM

Verslo plėtra už Europos ribų – kaip tai pasiekti?

Birželio 9 d. organizuojamas verslo renginys „Verslo plėtra už Europos ribų. Kaip tai padaryti?“, skirtas supažindinti įmones su Europos, Azijos ir Pietų Amerikos rinkomis bei eksporto galimybėmis jose. skaityti »

ISM

Vilniuje vyks trečioji tarptautinė Lietuvos finansų rinkų konferencija

Finansų ministerija kartu su Lietuvos finansų rinkų institutu gegužės 14 d. Vilniuje organizuoja trečiąją Tarptautinę finansų rinkų konferenciją, kurioje bus pristatomos ir aptariamos šiuo metu pasaulio finansų rinkose aktualios temos. skaityti »

ISM

Vilniuje – pirmasis pasaulinis studentų projektų valdymo čempionatas

Lietuvoje, balandžio 23-24 dienomis, ISM Vadybos ir ekonomikos universitete Vilniuje įvyks pirmasis Tarptautinis studentų projektų valdymo čempionatas (IPMC). Renginio tikslas – išaiškinti geriausią jaunųjų projektų valdytojų komandą Europoje. skaityti »

ISM

ISM pradeda išankstinį priėmimą į bakalauro studijas

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas vasario 1 d. pradeda išankstinį priėmimą į bakalauro studijų programas. skaityti »

ISM