„Idėjų knygos“ autorius Fredrik Haren padės Lietuvos jaunimui generuoti verslo idėjas

Legendinės knygos apie inovacijas „Idėjų knyga“ („The Idea Book“) autorius Fredrik Haren atskleis Lietuvos jaunimui sėkmingų idėjų kūrimo paslaptis. skaityti »

DNB edukacinis LIFTAS vėl kels aukštyn kūrybingiausių moksleivių idėjas

Nereikia būti patyrusiu verslininku, kad galėtum įgyvendinti savo svajonių idėją. Tai drąsiai tvirtina Lietuvos moksleiviai, šiemet dalyvausiantys antrus metus vyksiančiame ir gerokai išaugusiame tiek dalyvių, tiek ir lektorių skaičiumi edukaciniame projekte LIFTAS, kurio nugalėtojų projektus padės įgyvendinti DNB bankas. skaityti »

„Saulėtekio slėnyje“ kuriami produktai konkurencingi pasaulinėse rinkose

Vilniuje Saulėtekio alėjoje įsikūrusio inovacijų ir mokslo centro „Saulėtekio slėnis“ pagrindinė misija – plėtoti verslumą ir inovacijas, kurti aukštos pridėtinės vertės, pasaulio rinkose konkurencingus produktus. Šiuo metu lietuviškasis „silikono slėnis“ gali didžiuotis savo pašonėje užaugintu startuoliu „PriceOn“, pritraukusiu rekordinę investiciją. skaityti »

Ateities verslininkai renkasi inovatyvias ir socialiai atsakingas verslo idėjas

Baigėsi dvejus metus trukęs Šiaurės miestelio technologijų parko (ŠMTP) kartu su partneriais vykdytas projektas „Inovatyvaus verslo idėjų turnyras". skaityti »