Išmanieji namai: kokie mitai sklando apie juos ir jų savininkus?

Neseniai bendrovės „Spinter tyrimai“ atlikto tyrimo metu paaiškėjo, jog Lietuvoje išmaniojo (ar protingo) namo sąvoką žino net 88 proc. respondentų. Vis dėlto sulig pastatų automatikos populiarėjimu kuriasi ir nauji mitai. skaityti »

„Protingi“ namai – ramių atostogų garantas

Vienas iš būdų visapusiškai apsaugoti savo namus – įsirengti modernią intelektinio būsto (angl. Smart House) sistemą, kuri saugo daug patikimiau nei nauja spyna ar storos sienos. skaityti »

Parodoje „RESTA 2015“ – augantys miestai ir išmanieji sprendimai

Š. m. balandžio 22–25 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ šurmuliuos jau 22-oji didžiausia Baltijos šalyse statybų ir remonto paroda „RESTA 2015“, skirta tiek verslo profesionalams, tiek besidomintiems šio sektoriaus naujovėmis. skaityti »

„Protingi“ namai – kokybiško gyvenimo rodiklis

Ar kada nors svajojote, kad grįžus namo durys pačios atsivers, užsitrauks užuolaidos, virtuvėje lauks gardi vakarienė, o vonia prisileis karšto vandens? Šios svajonės jau šiandien gali virsti realybe – visa tai įgyvendinti padės intelektinis, arba „protingas“, būstas (angl. Smart House). skaityti »

„Resta 2013“ kvietė išbandyti „protingų“ namų galimybes

Kasmet su inovatyviais sprendimais parodos lankytojus supažindinanti UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ šiemet kvietė išbandyti naujausias „protingų“ pastatų galimybes, padedančias gyventi ne tik patogiai, bet ir ekonomiškai. skaityti »

„Resta 2013“: „protingų“ namų taupymo galimybės

Š. m. balandžio 24–27 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyksta 20-oji tarptautinė statybų ir remonto paroda „Resta 2013“. Tai didžiausia Baltijos šalyse statybų tematikos paroda, skirta tiek verslo profesionalams, tiek visiems kitiems, besidomintiems statybomis, renovacija bei kitomis šio sektoriaus naujienomis. skaityti »

Su „Smart House“ – šilti ir taupūs namai

Tai, kas anksčiau atrodė svajonė, dabar tampa realybe. „Smart House“ – tai „protingi“ namai, užtikrinantys neįtikėtiną komfortą, saugumą ir taupymo galimybes. skaityti »