„Dell“ baigė EMC įsigijimo sandorį

JAV kompiuterinės technikos gamintoja „Dell“ baigė didžiausią sandorį technologijų rinkos istorijoje. Kompanija už 67 mlrd. JAV dol. įsigijo „EMC Corporation“. skaityti »

EMC

Bendrovė „Dell“ svarsto apie susivienijimą su EMC

JAV verslo dienraštis „The Wall Street Journal“ praneša, kad kompanija „Dell“ svarsto susivienijimo galimybes su duomenų saugojimo sistemų gamintoja EMC. skaityti »

EMC

Silicio slėnyje IT specialistai iš Lietuvos aptarė debesų technologijų plėtrą

IT ir bankinių technologijų sektoriuose daugiau nei du dešimtmečius dirbančios įmonių grupės „Penki kontinentai“ IT specialistai lankėsi JAV Silicio slėnyje. Susitikimuose su partneriais „Cisco Systems“, EMC, „NetApp“ ir „Vmware“ svečiai dalijosi patirtimi, diskutavo apie IT rinkos tendencijas ir perspektyvas. skaityti »

EMC

Ateitis priklauso debesų kompiuterijai

Vilniuje, Rygoje ir Taline vykusiame pasauliniame kompanijos EMC forume „Vadovauk savo transformacijai“ buvo teigiama, kad IT ateitis tampa vis labiau susijusi su debesų kompiuterijos technologijomis, nes įvairiausių kompiuterinių įrenginių generuojamų duomenų kiekiai auga sunkiai įsivaizduojamu greičiu. skaityti »

EMC

Vilniuje – EMC forumas „Vadovaukite savo transformacijai“

Rugsėjo 10 dieną Vilniuje, „Litexpo“ parodų centre, vyksta EMC forumas „Vadovaukite savo transformacijai“ (angl. Lead your Transformation). skaityti »

EMC

„Penkių kontinentų“ IT specialistai lankėsi JAV Silicio slėnyje

Lietuvos IT bendrovės „Penki kontinentai“ specialistai kartu su Lietuvos, Latvijos, Estijos verslo atstovais lankėsi Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), Silicio slėnyje, kuris laikomas JAV informacinių technologijų lopšiu. Čia yra įsikūrusios tokios bendrovės, kaip „Advanced Micro Devices“, „Apple Inc.“, „Cisco Systems“, „eBay“, „Google“, „Hewlett-Packard“ (HP), „Intel“, „GetJar“, „Facebook“ ir daugelis kitų. skaityti »

EMC

EMC sprendimų naujienų apžvalga

Š. m. lapkričio 17 dieną Vilniuje, viešbutyje „Radisson Blu Lietuva“, vyksta seminaras, skirtas bendrovės EMC sprendimų naujienoms. skaityti »

EMC