ISM vyko tarptautinis seminaras apie atvirą prieigą

Lapkričio 5–6 dienomis ISM Vadybos ir ekonomikos universitete vyko tarptautinis seminaras, organizuotas „OpenAIRE“ projekto, skirto atviros prieigos infrastruktūros ir šios srities tyrimų Europoje plėtrai, rėmuose. Renginio metu daugiausiai dėmesio buvo skiriama atvirosios prieigos teisiniams klausimams bei efektyviausių verslo modelių atvirosios prieigos projektų palaikymui analizei bei paieškai. skaityti »

Finansų ekspertai patars, kaip atsakingai valdyti asmeninius finansus ir neįsiskolinti

Lietuvos bankas šį rudenį šalies gyventojams organizuoja nemokamų seminarų ciklą apie atsakingą asmeninių finansų valdymą ir skolinimąsi. skaityti »

Seminaras ,,Informacinės erdvės analizė: grėsmės ir iššūkiai“ istorijos ir pilietiškumo pagrindų mokytojams

Lietuvos Respublikos Švietimo ir mokslo ministerija ir Ugdymo plėtotės centras kartu su Lietuvos kariuomenės strateginės komunikacijos departamentu 2012 m. rugpjūčio 28 d. organizuoja seminarą „Informacinės erdvės analizė: grėsmės ir iššūkiai“ istorijos ir pilietiškumo pagrindų mokytojams. skaityti »

Vilniuje rengiami VECTOR ir LKTA mokymai

Š. m. lapkričio 24 dieną Vilniuje, viešbutyje AMBERTON, vyks kompanijos VECTOR drauge su Lietuvos kabelinės televizijos asociacija (LKTA) organizuojami techniniai mokymai ir seminaras. skaityti »

EMC sprendimų naujienų apžvalga

Š. m. lapkričio 17 dieną Vilniuje, viešbutyje „Radisson Blu Lietuva“, vyksta seminaras, skirtas bendrovės EMC sprendimų naujienoms. skaityti »