Beveik visi Ūkio banko indėliai – apdrausti valstybės

Laikinasis administratorius Lietuvos bankui pateikė informaciją apie vasario 12 d. buvusius Ūkio banko indėlius. Duomenys rodo, kad beveik visi indėlininkai dėl savo lėšų gali būti ramūs. skaityti »

Laikinai apribota Ūkio banko veikla

Įvertinusi inspektavimo ataskaitą bei kitus priežiūros tikslais surinktus duomenis ir siekdama apsaugoti visuomenės, indėlininkų bei kitų klientų interesus, Lietuvos banko valdyba paskelbė akcinės bendrovės Ūkio banko veiklos apribojimą. skaityti »

Laikinasis banko SNORAS administratorius perdavė įgaliojimus bankroto administratoriui

Vilniaus apygardos teismui priėmus nutartį iškelti bankroto bylą AB bankui SNORAS („AB SNORAS“), bankroto administratoriumi paskirtas Neil Hunter Cooper, vyresnysis įmonės „Zolfo Cooper“ partneris, perėmė įgaliojimus iš laikinojo administratoriaus Simon Freakley. skaityti »

Trečiadienį atidaromi trys banko SNORAS skyriai didžiuosiuose miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje

Banko SNORAS laikinojo administratoriaus sprendimu trečiadienį klientams nuo 14 val. atidaroma po vieną banko skyrių Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. skaityti »

Banko SNORAS laikinojo administratoriaus Saimono Friklio pranešimas dėl susitikimo su SNORAS indėlininkų ir kreditorių asociacija

Mes patvirtiname, kad šiandien buvome susitikę su SNORAS indėlininkų ir kreditorių asociacijos atstovais. skaityti »

Laikinasis administratorius išvadą dėl AB bankas SNORAS pertvarkos įpareigotas pateikti iki lapkričio 23 d.

Lietuvos banko valdyba, išklausiusi AB bankas SNORAS laikinojo administratoriaus ataskaitą ir įvertinusi jo pateiktus galimus banko pertvarkos modelius, nurodė ne vėliau kaip iki lapkričio 23 d. pateikti galutinę išvadą dėl AB bankas SNORAS veiklos atkūrimo būdų. skaityti »