Šiaulių bankas perima dalį Ūkio banko turto ir įsipareigojimų

2013 m. vasario 23 d. Šiaulių bankas, laikinasis Ūkio banko administratorius ir valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“ pasirašė sutartį dėl dalies Ūkio banko turto, sandorių, teisių ir įsipareigojimų perkėlimo į Šiaulių banką. skaityti »

Teismo sprendimas dėl „Indėlių ir investicijų draudimo“ paspartins kreditorių susirinkimą

Vilniaus apygardos teismas 2012 m. balandžio 27 d. sprendimu patvirtino dalį pateikto VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas" kreditorinio reikalavimo BAB banko SNORAS bankroto procese. skaityti »

Bankroto administratorius padidino SNORO pajėgas, kad užklausos ir kreditorių skundai būtų tvarkomi sklandžiai ir rengia prašymą Teismui pratęsti teikimo laikotarpį

Bankroto administratoriaus komanda kartu su VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“ jau susisiekė su daugiau nei 95 proc. iš 450 000 indėlininkų, kurie turi teisę gauti kompensaciją. skaityti »

SEB bankas iš „Indėlių ir investicijų draudimo“ gavo papildomą banko SNORAS indėlininkų sąrašą ir draudimo išmokų sumą

SEB bankas iš valstybės įmonės „Indėlių ir investicijų draudimas“ gavo papildomą gyventojų ir Vilniaus apskrities įmonių, laikiusių lėšas banke SNORAS, sąrašą ir jiems apskaičiuotų draudimo išmokų sumą. skaityti »

AB „Citadele“ bankas pasirašė sutartį su VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“ dėl tarpininkavimo išmokant indėlius Latvijos klientams

AB „Citadele“ bankas pasirašė mokėjimo paslaugų sutartį su valstybės įmone „Indėlių ir investicijų draudimas“, pagal kurią AB „Citadele“ banko motininis bankas AS „Citadele“ banke Latvijoje atliks indėlių išmokėjimą latais banko SNORAS Latvijos filialo klientams – fiziniams asmenims. skaityti »

SNORE laikytus apdraustus indėlius gyventojai atgaus iš SEB banko, įmonėms juos grąžins aštuoni šalies bankai

Lapkričio 28 d. valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“ parinko bankus, per kuriuos bus mokamos draudimo išmokos gyventojams ir įmonėms, laikiusiems lėšas AB banke SNORAS. skaityti »