Banko SNORAS bankroto administratorius jau surado turto Lietuvoje ir užsienyje už daugiau nei 2 mlrd. litų

Banko SNORAS bankroto administratorius kartu su banko darbuotojais ir patarėjais užsienio šalyse siekdamas identifikuoti, apsaugoti ir sugrąžinti banko turtą, surado banko turto Lietuvoje ir užsienyje už daugiau nei 2 mlrd. litų. skaityti »

Bankroto administratorius padidino SNORO pajėgas, kad užklausos ir kreditorių skundai būtų tvarkomi sklandžiai ir rengia prašymą Teismui pratęsti teikimo laikotarpį

Bankroto administratoriaus komanda kartu su VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“ jau susisiekė su daugiau nei 95 proc. iš 450 000 indėlininkų, kurie turi teisę gauti kompensaciją. skaityti »

Laikinasis banko SNORAS administratorius perdavė įgaliojimus bankroto administratoriui

Vilniaus apygardos teismui priėmus nutartį iškelti bankroto bylą AB bankui SNORAS („AB SNORAS“), bankroto administratoriumi paskirtas Neil Hunter Cooper, vyresnysis įmonės „Zolfo Cooper“ partneris, perėmė įgaliojimus iš laikinojo administratoriaus Simon Freakley. skaityti »

Teisinė galimybė skirti užsienio bankroto administratorių pagreitins žmonių pinigų atgavimą

Ieškant būdų, kaip pagreitinti banko SNORAS klientų lėšų atgavimą, ūkio ministro įsakymu sudarytos sąlygos Lietuvai skirti Europos Sąjungos valstybių narių ir kitų Europos ekonominės erdvės valstybių bankroto administratorių. skaityti »

Lietuvos banko valdyba teikia naują AB banko SNORAS bankroto administratoriaus kandidatūrą

Lietuvos banko valdyba nutarė teikti Vilniaus apygardos teismui svarstyti naują AB banko SNORAS bankroto administratoriaus kandidatūrą. skaityti »

SNORO indėlininkų ir kreditorių asociacija siūlys savo banko bankroto administratoriaus kandidatūrą

Lietuvos bankas Vilniaus apygardos teismui pasiūlė skirti bankrutavusio SNORO administratoriumi UAB „Įmonių bankroto administravimo ir teisinių paslaugų biuras“. Asociacija gerbia Lietuvos banko pasirinkimą, tačiau ketina pasinaudoti įstatymo suteikiama teise teismui pasiūlyti ir savo kandidatą. skaityti »