Šių dienų žemdirbys išmanus – renkasi elektronines paslaugas

Šiuolaikinis žemdirbys turi būti strategas, racionaliai naudojantis ūkio išteklius, siekiantis mažiausiomis sąnaudomis pagaminti kokybišką, sveiką, konkurencingą produkciją. skaityti »

Per metus suteikta 10 kartų daugiau elektroninių paslaugų

VšĮ „Versli Lietuva“ kartu su partneriais 2015 m. įgyvendino projektą, kurio metu buvo sukurtos 163 elektroninės paslaugos verslui. skaityti »

Elektroninės paslaugos spartina NŽT darbą

Dalį savo paslaugų perkėlusi į elektroninę erdvę, Nacionalinė žemės tarnyba (NŽT) užtikrino daug greitesnį sprendimų priėmimą ir žemėtvarkos planavimo dokumentų patikrą. skaityti »

Naujosios elektroninės meteo.lt paslaugos

Nuo šiol lengvai ir patogiai galima sužinoti dar daugiau informacijos apie orus, klimatą ir paviršinius vandenis – Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba internetu teikia daugiau kaip 20 elektroninių paslaugų. skaityti »

Per pusmetį Aplinkos ministerijos e. paslaugomis domėtasi per 1 mln. kartų

Aplinkos ministerijos elektroniniu būdu teikiamos paslaugos yra populiarios ir patrauklios naudotojams. Per antrąjį 2014 m. pusmetį skirtingomis ministerijos e. paslaugomis portale „Epaslaugos.am.lt“ domėtasi per 1 mln. kartų. skaityti »

Elektroninės paslaugos – paprasta ir patogu

2014 m. vasario 3 d. Migracijos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos per informacines sistemas pradeda teikti elektronines paslaugas. skaityti »

Muziejuose – naujos elektroninės paslaugos

Šiemet, užsukus į daugelio nacionalinių ir respublikinių muziejų ekspozicijas, žvilgsnį jau patraukia eksponatus žymintys QR kodų ženklai. skaityti »

Internetu – dar daugiau LR Aplinkos ministerijos teikiamų paslaugų

Jau dabar internetu galime užsisakyti nemažai LR Aplinkos ministerijos ir jai pavaldžių įstaigų teikiamų paslaugų – žvejybos, žemės gelmių išteklių naudojimo leidimus, sužinoti apie aplinkos taršą, pateikti vandens naudojimo ir nuotekų tvarkymo apskaitos, taršos šaltinių išmetamų ar išleidžiamų teršalų, poveikio aplinkai ir aplinkos radiologinio monitoringo duomenis ir pan. skaityti »

Pateikti prašymą patvirtinti kvietimą apsilankyti Lietuvoje galėsime elektroniniu būdu

2014 metų vasarį Migracijos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos ketina baigti įgyvendinti Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą „Lietuvos Respublikos piliečių ir užsieniečių asmens dokumentų išdavimo ir kitų elektroninių paslaugų kūrimas“. skaityti »

Vilniaus oro uostas diegs elektronines paslaugas

VĮ Tarptautinis Vilniaus oro uostas pradėjo įgyvendinti Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą „Vilniaus oro uosto elektroninių viešųjų paslaugų kūrimas“, keleiviams bei oro transporto kompanijoms palengvinsiantį Vilniaus oro uosto procedūras. skaityti »