Geriausios „X“ klasės savybės ir veidrodiniams fotoaparatams būdingas „Fujifilm X-T1” valdymas

„Fujifilm“ pristato naują sisteminį „X“ klasės fotoaparatą „X-T1“. Aukščiausios klasės fotoaparatas „X-T1“ pasižymi „X“ klasei būdingu kompaktiškumu, mobilumu, greitu veikimu, SLR tipo fotoaparatams būdingu patogiu rankiniu valdymu, mechaniniais režimų ratukais ir atsparumu oro sąlygoms. skaityti »

„Fujifilm“ pristato naują sisteminį X klasės fotoaparatą „X-A1“

„Fujifilm“ plečia X klasės naudotojų gretas ir pristato jau ketvirtą sisteminį fotoaparatą – „Fujifilm X-A1“. Kartu su fotoaparatu pristatomas ir „FUJINON XC50-230mmF4.5-6.7 OIS“ objektyvas. skaityti »

„Fujifilm“ pristato fotoaparatą „X-M1“ ir du naujus „Fujinon“ objektyvus

„Fujifilm“ kompanija pristato aukščiausios klasės fotoaparatą „Fujifilm X-M1“ su keičiamais objektyvais ir objektyvus „XF27mmF2.8“ bei „XC16-50mmF3.5-5.6“. skaityti »

„Fujifilm X100S“ ir „X20“ jau galima įsigyti ir Lietuvoje

„Fujifilm“ praneša, kad ilgai laukti aukščiausios klasės fotoaparatai „Fujifilm X100S” ir „Fujifilm X20” jau Lietuvoje. Fotoaparatai pasižymi ne tik nostalgišku retro stiliaus korpusu bet ir išskirtinėmis fotografavimo savybėmis. skaityti »

„Fujifilm“ siūlo, kaip atpiginti jutiklinius ekranus

Kompanija „Fujifilm“ kuria technologiją, leidžiančią atpiginti nešiojamųjų kompiuterių ir mobiliųjų įrenginių jutiklinių ekranų gamybą. skaityti »

„Fujifilm“ pristato fotoaparatą „X100S“: pripažintus pirmtako pranašumus papildo naujos technologijos

„Fujifilm“ pristato fotoaparatą „X100S“. Ilgai lauktas, prieš dvejus metus pristatyto fotoaparato „X100“ įpėdinis taip pat pasižymi elegantišku korpusu bei puikiu objektyvu, o siekdamas patenkinti vartotojų lūkesčius, išsiskiria aukštesnės raiškos hibridiniu vaizdo ieškikliu, nauju jutikliu ir procesoriumi. skaityti »

Skaitmeninės technologijos privertė „Fujifilm“ atsisakyti kino juostos gamybos

Japonų kompanija „Fujifilm“ nusprendė sustabdyti kino juostos gamybą dėl jos nerentabilumo. skaityti »

„Fujifilm“ pristato naują fotoaparatą su keičiamais objektyvais – „X–E1“

„Fujifilm“ pristato naują fotoaparatą su keičiamais objektyvais – „X–E1“. Fotoaparatas pasižymi 16 mln. raiškos taškų „APS–C X–Trans CMOS“ jutikliu, „EXR Pro“ procesoriumi, aukščiausios klasės OLED elektroniniu vaizdo ieškikliu, integruota blykste, Full HD filmavimu, „X“ jungtimi ir mažesniu retro stiliaus korpusu. skaityti »

„Fujifilm“ pristato „X–Pro1“ – fotoaparatą su keičiamais objektyvais

„Fujifilm“ praneša ilgai lauktą naujieną: kompanija pristato „X–Pro1“ fotoaparatą su keičiamais objektyvais. skaityti »

„Fujifilm“ pristatė naują 2012 m. fotoaparatų liniją

„Fujifilm“ pristatė naują 2012 m. fotoaparatų liniją, kuri pasižymi patobulintomis kokybinėmis charakteristikomis ir naujomis technologijomis. skaityti »