Klaipėdos universitetas pradeda verslo inkubatoriaus statybas

Verslo inkubatoriaus statyba yra viena iš projekto „Inžinerinių tinklų ir susisiekimo komunikacijų įrengimas bei Klaipėdos mokslo ir technologijų parko infrastruktūros plėtra jūriniame slėnyje“ veiklų. Kaip ir visas projektas, Verslo inkubatoriaus statybos darbai yra finansuojami Ūkio ministerijos administruojamomis ES struktūrinių fondų lėšomis. skaityti »

Lietuvos pajūryje tiesiamas mokslo bei verslo tiltas tarp Rytų ir Vakarų

Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas (KMTP) rengiasi projekto „East Link" tarptautinei konferencijai. Šiuo projektu siekiama paskatinti ES naujų narių ir posovietinių bei Azijos valstybių glaudų bendradarbiavimą mokslo ir verslo srityje. skaityti »

Klaipėdoje specialistai iš Oksfordo dalysis technologijų perdavimo žiniomis

Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas (KMTP) baigia įgyvendinti tarptautinį projektą VALOR, kuriuo siekiama padėti moksliniais tyrimais paremtoms technologijoms rasti kelią į rinką. skaityti »

Klaipėdos robotų konstruktoriams – japonų pripažinimas

Klaipėdos mokslo ir technologijų parko (KMTP) ir Baltijos robotų sumo asociacijos organizuojamas „Baltic Robot sumo“ varžybas japonai rengiasi pripažinti kaip oficialų kvalifikacinį turnyrą, kuris atveria kelius patekti į robotų konstruktorių varžybas Japonijoje. skaityti »