Pristatytas telefonas „YotaPhone“, kuris pasižymi ekranu tiek priekyje, tiek gale

Pristatytas telefonas „YotaPhone“ su dviem ekranais. Vienas yra priekyje, o kitas – gale. Galinėje dalyje įdiegtas energijos neeikvojantis „E-Ink“ ekranas, kuris gali būti pritaikytas prie kasdieniškų situacijų. skaityti »

JAV atsiras specialios „ligoninės dėžėse“

Viena iš įdomiausių technologijų, pristatytų Las Vegase jau besibaigiančioje parodoje „CES 2013“, – vadinamoji „ligoninė dėžėje“ „HealthSpot“. Tai nedidelė 3x3 metrų kabina, kurioje įdiegta medicininė įranga, būtina pirminei pacientų apžiūrai ir pagrindiniams tyrimams atlikti, taip pat vaizdo ryšio su gydytoju sistema. skaityti »

„Samsung“ anonsavo aštuonių branduolių „Exynos“ procesorių

Iš „CES 2013” parodos sulaukiame vis įdomesnių naujienų. Šį kartą Pietų Korėjos elektronikos milžinė „Samsung“ pranešė, kad šiais metais pristatys aštuonių branduolių „Exynos 5“ serijos procesorių, kuris bus pritaikytas mobiliesiems įrenginiams. Tačiau tai nėra įprastas lustas. skaityti »

„Huawei“ turi naują flagmaną – „Ascend D2“

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšių technologijų tiekėjų „Huawei“ parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES 2013) pristatė „HUAWEI Ascend D2“. skaityti »

Pristatytas 6,45 mm storio išmanusis telefonas

Mobiliųjų įrenginių gamintoja „Alcatel“ parodoje „CES 2013“ parodė išmanųjį telefoną „One Touch Idol Ultra“. Aparato korpusas yra 6,45 mm storio, todėl savo produktą kompanija vadina ploniausiu pasaulyje išmaniuoju telefonu. skaityti »

„CES 2013“ parodoje „Huawei“ pristatė mažiausią pasaulyje modemą

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacinių ir ryšio technologijų sprendimų tiekėjų „Huawei“ parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES 2013) pristatė mažiausią pasaulyje modemą „UltraStick E3331“. skaityti »

„CES 2013“ LG ir „Samsung“ pristatė OLED televizorius lenktu ekranu

Pasaulinėje elektronikos parodoje „CES 2013“ kompanijos „LG Electronics“ (LG) ir „Samsung“ pirmą kartą pristatė OLED televizorius lenktu ekranu. skaityti »

„Huawei“ pristatė išmanųjį telefoną su didžiausiu pasaulyje ekranu

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšių technologijų tiekėjų „Huawei“ parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES 2013) pristatė išmanųjį telefoną su didžiausiu pasaulyje ekranu – „HUAWEI Ascend Mate“. skaityti »

„Panasonic“ pristato naujausiomis technologijomis aprūpintus LED ir plazminius televizorius

Las Vegase vykstančioje tarptautinėje elektronikos įrenginių parodoje CES 2013 raiškiosios televizijos ir išmaniųjų TV technologijų lyderė bendrovė „Panasonic“ pristato atnaujintą 2013-ųjų LED televizorių VIERA gamą ir plazminių „Smart VIERA“ televizorių seriją. skaityti »

„Samsung“ naujovės pasaulinėje vartojamosios elektronikos parodoje „CES 2013“

„Samsung Electronics“ kasmetėje pasaulinėje sausio 8–11 dienomis Las Vegase (JAV) vykstančioje vartojamosios elektronikos parodoje CES 2013 pristato šių metų technikos naujienas. skaityti »