Vyresni Lietuvos gyventojai prieš euro įvedimą planuoja daugiau pirkinių

Įvedamo euro Lietuvos gyventojai laukia gana skirtingai – žmonių elgesys neretai priklauso ir nuo amžiaus. skaityti »

Artėjant eurui Lietuvos gyventojai neplanuoja šluoti parduotuvių ir kaupti atsargų

Lietuvos gyventojai pakankamai ramiai laukia įvedamo euro ir nesiima veiksmų, kurie rodytų besikeičiančius vartojimo įpročius. skaityti »

Baltijos šalių verslininkai šeimos neiškeistų į verslą

Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje veikianti draudimo bendrovė „PZU Lietuva“ pasidomėjo Baltijos šalių verslininkų vertybėmis ir paklausė, ką labiau verslininkai linkę apsaugoti draudimu – šeimą ar verslą? skaityti »

Vaikų išsilavinimas Lietuvoje yra vienas svarbiausių šeimos finansinių prioritetų

Rengtis ateities studijoms ir kalbėtis apie būsimą profesiją pradedama su vaikais nuo 14 metų. Apie 72 proc. tėvų apie profesijos pasirinkimą kalbasi su paaugliais, perkopusiais 14 metų. skaityti »

Išmaniosios įrangos gerbėjai labiausiai saugo planšetes ir mobiliuosius telefonus

Draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ duomenimis, Lietuvos gyventojai perka vis daugiau nešiojamų išmaniųjų įrenginių, iš kurių labiausiai saugo planšetinius kompiuterius ir mobiliuosius telefonus. skaityti »

Mažiau nei pusė Lietuvos gyventojų patenkinti savo turimu būstu

Draudimo bendrovei „PZU Lietuva“ pasidomėjus, ką Lietuvos gyventojai mano apie savo būstą, paaiškėjo, kad tik 43 proc. žmonių patenkinti savo turimu būstu. Draudimo bendrovės užsakymu „Spinter tyrimų“ atliktoje apklausoje paaiškėjo, kad 55 proc. šalies gyventojų norėtų turėti kitokius namus. skaityti »

Latvijos verslininkai jaučiasi mažiausiai saugūs, lietuviai ir estai – stabiliau

„PZU Lietuva“ užsakymu Baltijos šalyse atliktas tyrimas parodė, kad trijų valstybių verslininkų požiūris į savo pinigų saugumą, pavojus gyvybei bei sveikatos apsaugą labai smarkiai skiriasi. skaityti »

Lietuvos jaunimas automobilius draudžia internetu

Draudikų statistika rodo, kad mūsų šalies jaunimas privalomąjį vairuotojų draudimą dažniausiai perka internetu. Draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ duomenimis, 60 proc. apsidraudusiųjų internetu yra žmonės iki 35 metų. skaityti »

Nesaugiausiai jaučiasi Latvijos gyventojai, saugiausi – estai

Šeši iš dešimties lietuvių jaučiasi saugūs dėl savo sveikatos, gyvybės, finansų ir turto, rodo „PZU Lietuva“ užsakymu trijose Baltijos šalyse atliktas tyrimas. Saugiausi jaučiasi estai, o tarp latvių saugiai besijaučiančių tėra vos pusė. skaityti »

Jauni žmonės dėl finansų jaučiasi saugiau nei jų tėvai

„PZU Lietuva“ užsakymu atliktas tyrimas atskleidė, kad dirbti pradėjęs Lietuvos jaunimas jaučiasi kur kas saugiau dėl savo finansų nei viduriniosios kartos ekonomiškai aktyvūs šalies gyventojai. skaityti »