Švietimo ir mokslo ministras dalyvauja Pasaulio ekonomikos forumo renginiuose

Rugsėjo 10–12 d. Lietuvos švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis dalyvauja Pasaulio ekonomikos forumo renginyje „Metinis naujųjų lyderių susitikimas“. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministras: sieksime didinti mokytojų atlyginimus, o sutaupytas mokinio krepšelio lėšas palikti mokymo reikmėms

Švietimo ir mokslo ministerija sieks, kad 2014 m. lėšos, kurios sutaupomos dėl mokinių skaičiaus mažėjimo, būtų skiriamos švietimo kokybei ir prieinamumui, o ne grąžinamos atgal į biudžetą, kaip yra iki šiol. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministras Briuselyje aptarė informacinių technologijų pokyčius švietimui

Švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis Briuselyje diskutavo apie tai, kad informacinių technologijų skverbtis daro reikšmingą įtaką švietimo sistemai, sukelia jos pokyčius, leidžia siūlyti nuotolinio mokymo ir mokymosi metodus. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministras susitiko su Belgijos ambasadoriumi

Švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis šiandien susitiko su Belgijos Karalystės nepaprastuoju ir įgaliotuoju ambasadoriumi Lietuvoje Peteriu G. M. Lescouhieriu. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministro sveikinimas su Rugsėjo 1-ąja

Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius sveikina moksleivius, mokytojus, tėvus, studentus ir dėstytojus su naujais mokslo metais. skaityti »

Konferencijoje aptarti naujų mokslo metų prioritetai

Penktadienį į Vilnių susirinkę savivaldybių administracijų švietimo padalinių vedėjai, Prezidentūros, Seimo, profesinių sąjungų atstovai, ministerijos vadovai aptarė naujų mokslo metų aktualijas, 2012–2013 mokslo metų prioritetus. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministras: laimės žengiantys į ateitį su pasitikėjimu

Jeigu neatidėliodami atliksime „namų darbus“, mūsų aukštojo mokslo ateityje laukia sėkmė, – sakė švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius šiandien VDU ir ISM surengtame forume „Aukštojo mokslo perspektyva: kur link eisime?“. skaityti »