KTU startuolių pasiekimai: 10 įmonių, kuriančių pasaulinio lygio produktus

Rugsėjo 24 d. Kauno technologijos universiteto (KTU) Inovacijų ir verslo centre veikiančiame Jaunojo verslo vystymo skyriuje „StartupSpace“ įvyko startuolių veiklos pristatymas. skaityti »

KTU studentai laimėjo 20 tūkstančių eurų dotaciją savo verslui plėtoti

KTU jaunojo verslo skyriaus „StartupSpace“ globojama studentų komanda „SneakyBox“ tapo pirmąja Baltijos šalyse komanda, patekusia į „Microsoft“ ir „Nokia“ įkurtą verslo skatinimo stovyklą „AppCampus“ bei gavusia 20 tūkstančių eurų dotaciją savo kuriamam verslui plėtoti. skaityti »

KTU studentų projektas užsienio ekspertų pripažintas geriausiu

Kovo 8 d. ką tik atidarytame Kauno technologijos universiteto (KTU) Jaunojo verslo vystymo skyriuje „StartupSpace“ įvyko pirmasis renginys – inovatyvių, technologijomis grįstų jaunimo verslo idėjų pristatymas, analizavimas ir vertinimas „Startup Sauna“. skaityti »

Jaunimo idėjos taps verslu: KTU skatina studentus ryžtingiems žingsniams

Jau kovo 2 d. 16 val. Kauno technologijos universitete (Studentų g. 67) duris atvers vienas KTU Inovacijų ir verslo centro padalinių Jaunojo verslo vystymo skyrius „StartupSpace“, kuris, tikimasi, taps studentų ir jaunimo verslo idėjų, grįstų naujomis technologijomis ir inovacijomis, brandinimo ir įgyvendinimo terpe. skaityti »