VGTU Karjeros mugė: apie karjeros galimybes iš pirmų lūpų

„Kilk aukščiau“ – tokiu šūkiu šiemet kovo pradžioje prasidėjo 10-osios VGTU Karjeros dienos. O kovo 19-ąją visus studentus „pabėgti“ iš paskaitų, laboratorinių darbų ir seminarų kviečia VGTU Centriniuose rūmuose (Saulėtekio al. 11) vyksianti Karjeros mugė. skaityti »

Studentai ir verslininkai susitinka VGTU Karjeros dienose

Visą kovą ir balandį Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) šurmuliuoja jubiliejinės, dešimtosios, Karjeros dienos. Jose aktyviai dalyvauja ne tik universiteto bendruomenė, bet ir verslo atstovai. skaityti »

„Karjeros dienose“ Kaune – seminarai, susitikimai su įmonėmis

Balandžio 8 ir 10 dienomis Vytauto Didžiojo universitetas Kaune surengs tradicines „Karjeros dienas 2014“, kurios padės planuoti savo karjerą ir įsivertinti profesines bei akademines perspektyvas. skaityti »

„Karjeros dienos“: darbo ir vertingų pažinčių paieškos universitete

Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) prasideda keletą mėnesių truksiančios „Karjeros dienos‘14“. skaityti »

KTU Karjeros dienos prasidės idėjų dirbtuvėmis

Skaičius penki dažnai laikomas progreso simboliu, atnešančiu naujovių, įvairovės ir permainų. Ne veltui penktus metus vyksiantis renginys „KTU Ingenium 2013“ keičia savo veidą – šiemet vasario 13 d. jis skelbs „KTU Karjeros dienų 2013“ pradžią. skaityti »

KTU Karjeros dienos pranoko organizatorių ir įmonių lūkesčius

Kovo 21 d. Kauno technologijos universiteto Studentų miestelyje vyko jau 8–osios „KTU Karjeros dienos“, kurios dalyvių gausa pranoko organizatorių lūkesčius – šiais metais renginyje dalyvavo 89 įmonės, t. y. gerokai daugiau nei pernai. skaityti »

Kovo mėnesį – „VDU Karjeros dienos“

Kovo mėnesį universitete vyks „VDU Karjeros dienos 2012“. Šis kelias dienas truksiantis renginys yra skirtas studentams, planuojantiems savo karjerą, besidomintiems įsidarbinimo galimybėmis ir socialinės bei profesinės veiklos perspektyvomis. Vienas svarbiausių Karjeros dienų tikslų – padėti studentui, ieškančiam darbo ar praktikos vietos, pasirengti susitikimui su darbdaviu, suteikti informacijos apie tendencijas darbo rinkoje, užmegzti glaudesnius ryšius su darbdaviais. skaityti »