Apie savo veiklą Prezidentė informuos ir „Twitter'yje“

Lietuvos Respublikos Prezidentė pradeda naudotis socialiniu portalu „Twitter“. skaityti »

„Twitter“ leis dalytis pranešimais elektroniniu paštu

Artimiausiu metu „Twitter“ vartotojai galės elektroniniu paštu dalytis žinutėmis netgi su tais draugais, kurie nėra užsiregistravę „Twitter“. skaityti »

„Kaspersky Lab“ įspėja dėl sukčiavimo „Twitter“

„Kaspersky Lab“ ekspertai įspėja dėl dažniau taikomų informacijos išgavimo schemų, kuriose vartojamas „Twitter“ pavadinimas. skaityti »

Pergalinga Baracko Obamos žinutė pasiekė naują „Twitter“ rekordą

Baracko Obamos įrašas apie pergalę JAV prezidento rinkimuose tapo labiausiai cituojamas paslaugos istorijoje. skaityti »

„Twitter“ tinkle bus įdiegtas nuotraukų redaktorius

„Twitter“ atsiras nuotraukų redaktorius, mikrotinklaraštininkams suteiksiantis galimybę nesinaudoti kitų resursų paslaugomis. skaityti »

„Twitter“ organizuoja pirmąjį mokslinės fantastikos festivalį

„Twitter“ yra užsiregistravę nemažai profesionalių rašytojų, kurie tokiu neįprastu formatu publikuoja savo kūrinius. „Twitter“ administracija nusprendė tuo pasinaudoti ir organizuoti mokslinės fantastikos festivalį. skaityti »

„Twitter“ tinkle – reklaminės apklausos

Interneto dienoraščių tinkle „Twitter“ atsirado galimybė sukurti reklaminę apklausą, kurioje tinklo naudotojai gali dalyvauti neišeidami iš svetainės. skaityti »

Barakas ir Mišelė Obamos sveikina vienas kitą su vestuvių metinėmis per „Twitter“

JAV prezidentas Barakas Obama per savo „Twitter“ paskyrą pasveikino savo žmoną Mišelę Obamą vedybų 20-mečio proga. skaityti »

„Twitter“ prisijungė prie „Linux Foundation“

Kompanija „Twitter“ prisijungė prie nekomercinės organizacijos „Linux Foundation“, kuruojančios darbus, susijusius su „Linux“ plėtra. skaityti »

„Adidas“ pristatė prie „Twitter“ derančius sportinius batelius

Vokietijos sportinės aprangos ir inventoriaus gamintoja „Adidas“ nusprendė, kad XXI amžiuje privalu sekti tuo, ką diktuoja laikas, ir neapsiriboti tradicine produkcija, o kurti šiuolaikiškus produktus, papildytus elektroniniais komponentais. skaityti »