Vilniaus kooperacijos kolegija siūlo naują mažmeninės bankininkystės programą

Vilniaus kooperacijos kolegija būsimiems studentams siūlo naują „Mažmeninės bankininkystės ekonomikos“ studijų programą. Tai pirmoji Lietuvoje studijų programa, kuri atsižvelgs į kredito unijų specifiką, orientuosis į smulkesnįjį bankinio padalinio lygmenį. skaityti »

R. Vipartienė: Rengdami informacinių sistemų diegėjus-konsultantus taupysime verslininkų laiką ir lėšas

Nuo ateinančių mokslo metų Vilniaus kooperacijos kolegija (VKK) pasipildys dar viena rinkai labai reikalinga studijų programa. Jau visai netrukus vidurinių mokyklų ir gimnazijų duris užversiantys moksleiviai turės galimybę kolegijoje siekti Informacinių sistemų diegimo ir priežiūros specialistų diplomų. Apie programos išskirtinumą, karjeros perspektyvas baigus ir naujų specialybių kūrimą pasakoja VKK direktoriaus pavaduotoja studijoms Rita Vipartienė. skaityti »

Vilniaus kooperacijos kolegijoje – nauja studijų programa

Vilniaus kooperacijos kolegijoje prasidėjo dokumentų priėmimas. Pagrindinė absolventams siūloma naujovė – „Informacinių sistemų diegimo ir priežiūros“ studijų programa. skaityti »

VDU siūlo naują biotechnologijos bakalauro studijų programą

Šiais metais Vytauto Didžiojo universitetas pirmą kartą kviečia abiturientus rinktis Biotechnologijos bakalauro studijas Kaune. Biotechnologus universitete ruoš aukštos kvalifikacijos dėstytojai, daug dėmesio skirsiantys ne tik teoriniams, bet ir praktiniams studentų įgūdžiams laboratorijose formuoti. skaityti »