„LOGIN 2015“: kas taps metų žmogumi internete šiemet?

Lietuviškaisiais oskarais vadinami „Lietuvos interneto apdovanojimai“, tituluosiantys didžiausią Baltijos šalyse progreso konferenciją LOGIN, pradeda trijų mėnesių rinkimų maratoną skaityti »

Lietuviai daugiausia naudojasi orų prognozės ir GPS mobiliosiomis programėlėmis

Tyrimų kompanijos „Synopticom“ atliktos išmaniųjų telefonų vartotojų apklausos duomenimis, 79 proc. respondentų savo išmaniajame telefone pirmenybę teikia informacijos paieškai, beveik tiek pat (77 proc.) – linkę naudotis ir elektroninio pašto funkcijomis. skaityti »

„LOGIN 2012“ – konferencijai pasibaigus

Birželio 1 dieną baigėsi progreso konferencija „LOGIN 2012“, kurios metu buvo apdovanotos geriausios Lietuvos interneto bendrovės. skaityti »

2013 metais į LOGIN atvyksta Steve'as Wozniak'as

Pasibaigė didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija LOGIN, šiemet sulaukusi rekordinio lankytojų skaičiaus: konferencijoje apsilankė apie 3 tūkst. progreso entuziastų. skaityti »

Įteikti LOGIN Lietuvos interneto apdovanojimai

Birželio 1 d., baigiamojo progreso konferencijos LOGIN renginio metu, menų fabrike „Loftas“ paskelbti 2012 m. Lietuvos interneto apdovanojimų nugalėtojai. Geriausiais juos išrinko interneto vartotojai bei vertinimo komisija, sudaryta iš konferencijos organizatorių ir praėjusių metu interneto apdovanojimų nugalėtojų. skaityti »

„LOGIN 2012“ – pirmieji įspūdžiai

Baigėsi pirmoji Vilniuje vykstančios tarptautinės konferencijos „LOGIN 2012“ diena. Daugiau nei 20 pranešėjų iš įvairių pasaulio šalių, tarp jų ir Lietuvos, dalijosi su renginio lankytojais ne tik savo patirtimi ir įžvalgomis iš IT sferos, bet ir savo mintimis apie žmonijos ateitį, susijusią su informacinių technologijų plėtra. skaityti »

Vilniuje – progreso konferencija „LOGIN 2012“

Visi, besidomintys naujausiomis technologijomis ir interneto tendencijomis, š. m. gegužės 31–birželio 1 dienomis renkasi „Litexpo“ konferencijų centre, kur jau šeštus metus iš eilės vyksta didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija „LOGIN 2012“. skaityti »

„Yahoo!“ atstovas: didžiausias iššūkis internete – privačių duomenų saugumas

Konferencijoje LOGIN „Yahoo!“ mažmeninės prekybos vadovas Europos regione J. Partridge'as kartu su „Wikipedia“, „Skype“, „SoundCloud“ ir kt. kompanijų atstovais kalbės apie kūrybingumą ir naujus internetinės reklamos formatus, dalinsis įžvalgomis apie technologijų progresą. skaityti »

Ateities tinklą narpliosime konferencijoje „LOGIN 2012“

Galybė sėkmės istorijų, šviežiausios IT inovacijos ir netikėti sprendimai, interneto ateities tendencijos – apie visa tai š. m. gegužės 31–birželio 1 dienomis „Litexpo“ konferencijų centre kalbės ir kvies diskutuoti daugiau nei 60 pranešėjų iš Lietuvos ir 12 užsienio šalių. skaityti »

Tiitas Paananenas: kol save matome kaip mažą tautą Europos pakraštyje, tol tokie ir esame

„Skype“ inžinerinio centro Taline vadovas Tiitas Paananenas gegužės 31–birželio 1 d. kartu su „Wikipedia“, „Yahoo!“, „SoundCloud“ ir kt. atstovais dalinsis gerąja patirtimi progreso konferencijoje LOGIN. skaityti »