IRT studentai Europos Sąjungos lyderiams įteikė „Skaitmeninės Europos manifestą“

74-ių informacinių ir technologijų studentų grupė iš visos Europos parengė ir Europos Sąjungos lyderiams pristatė „Rytojaus skaitmeninės Europos manifestą“ (angl. Manifesto for the Digital Europe of Tomorrow). skaityti »

IRT

Lietuva vis geriau išnaudoja turimą informacinių ir ryšių technologijų potencialą

Lietuva pasaulyje vis labiau pastebima pagal didėjančio įprastų ir ypač mobiliųjų interneto vartotojų skaičių bei nuosekliai didėjančią tarptautinio interneto greitaveiką – tai rodo Pasaulio ekonomikos forumo šią savaitę paskelbtas reitingas. skaityti »

IRT

Lietuva ir Omanas stiprina bendradarbiavimą IRT srityje

Susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius, šiandien susitikęs su Omano Informacinių technologijų administracijos direktoriaus Salim Sultan Al Ruzaiqi vadovaujama delegacija, susitarė dėl abipusio bendradarbiavimo plėtros informacinių ir ryšių technologijų (IRT) srityje. skaityti »

IRT

Susisiekimo ministras tarptautiniame e. vyriausybės forume pristatė Lietuvos IRT pasiekimus

Susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius spalio 7 d. Astanoje Tarptautinio e. vyriausybės forumo Ministrų apskritojo stalo diskusijos metu pristatė Lietuvos pasiekimus informacinių ir ryšių technologijų (IRT) srityje ir pasidalijo įžvalgomis apie naujas perspektyvas. skaityti »

IRT

Minima Pasaulio informacinės visuomenės diena

Šių metų gegužės 17-ąją, kaip ir kasmet nuo 2006-ųjų, pasaulyje ir Lietuvoje minima Pasaulio informacinės visuomenės diena. skaityti »

IRT