Pareigas pradeda eiti naujasis „Microsoft Lietuva“ vadovas

Nuo rugpjūčio 10 dienos „Microsoft Lietuva“ vadovo pareigas pradeda eiti Ainis Kavaliauskas, iki šiol buvęs „IBM Lietuva“ verslo plėtros vadovu ir priklausęs minėtos bendrovės šalies vadovų komandai. skaityti »

Lietuvos išmaniems mokytojams – pasaulinis įvertinimas

Dvi Lietuvos mokytojos su kitais 300 mokytojų iš viso pasaulio buvo pakviestos dalyvauti kasmetiniame „Microsoft“ mokytojų novatorių forume, kuris šiais metais vyko „Microsoft“ centrinėje būstinėje Redmonde (JAV). skaityti »

Vaikus reikėtų mokyti programavimo dar nepradėjus lankyti mokyklos

Kaip rodo Šiaurės Europos šalyse atliktas tyrimas, IT srities verslo atstovai mano, kad programavimo vaikai turėtų pradėti mokytis vos pradėję eiti į mokyklą arba dar anksčiau. skaityti »

„Mokykla 2014“ ateities klasės: išmanusis mokslas realybėje ir naujos kartos knygos

Menotyrininkė iš savo biuro mokiniams tiesiogiai per pokalbių programą papasakoja apie įvairius menininkus, vaikai tuomet iškart su programėlių pagalba klasėje ima kurti savo piešinius, talpina į vidinį mokyklos socialinį tinklą, kur juos ir aptaria. skaityti »

Pusei europiečių trūksta laiko mėgstamai veiklai

Net 3 iš 4 JAV gyventojų ir 56 proc. europiečių skundžiasi laiko savo asmeniniams pomėgiams trūkumu, rodo kompanijos „Microsoft“ atliktas tyrimas, kuriame dalyvavo per 10 tūkst. respondentų iš 25 pasaulio šalių. skaityti »

„Microsoft Lietuva“ generaliniu direktoriumi paskirtas Kristijonas Kaikaris

Naujasis „Microsoft Lietuva“ generalinis direktorius Kristijonas Kaikaris IT rinkoje dirba nuo 2001 m. skaityti »