Nauja moksleiviams skirta programėlė greitai ir tiksliai parinks specialybę

Moksleiviams artėja lemtingų pasirinkimų metas: mokslo metai eina į pabaigą, nerimą kelia artėjantys egzaminai, vis labiau „spaudžia“ mokytojai... Tačiau kone didžiausias galvos skausmas – kokią specialybę pasirinkti, ką studijuoti? skaityti »

„Cisco“ pristatė į aplikacijas orientuotą infrastruktūrą (ACI)

Taikomosios programos, dažniausiai vadinamos aplikacijomis, tampa verslo produktyvumo, procesų, bendradarbiavimo, inovacijų, komercijos ir pokyčių varikliu. Todėl „Cisco“ pradeda informacinių technologijų (IT) transformaciją ir pristato į aplikacijas orientuotą infrastruktūrą. skaityti »

Mobiliosios programėlės moksleiviams ir studentams

Rugsėjo 1–oji – Mokslo ir žinių diena į klases ir auditorijas sukviečia moksleivius ir studentus. Mobiliųjų programėlių kūrėjai neatsilikdami nuo laikotarpio siūlo nemokamas programas jų išmaniesiems įrenginiams. skaityti »

Elektroninė parduotuvė jau ir telefone

Pasirodė pirmoji lietuviškos internetinės parduotuvės programėlė, kurią galima nemokamai parsisiųsti į savo išmaniuosius telefonus ar planšetinius kompiuterius. skaityti »

Europos futbolo čempionatas – telefone

Birželio 8 dieną prasidėjo „jo didenybė futbolas“, o šios sporto šakos gerbėjai gali naudotis specialia programėle. skaityti »