Moderniose įmonėse – profesijos mokytojų stažuotės

Šešiolika mokytojų ir du dėstytojai profesinio mokymo įstaigose ir kolegijose mokantys inžinerinės pramonės technologijų, stažuojasi Vilniaus, Kauno įmonėse. skaityti »

„Sharp“ studentams už idėjas siūlo stažuotę Oksforde

„Sharp Europe“ skelbia konkursą, kuriame Europos studentai gali laimėti apmokamą vasaros stažuotę „Sharp“ tyrimų ir plėtros centre „Sharp Laboratories of Europe“ Oksforde, Jungtinėje Karalystėje. Vienam laimingajam ši stažuotė suteiks unikalią galimybę dirbti prie naujo projekto, kuris galbūt taps neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi. skaityti »

Lapkritį prasideda pirmosios profesijos mokytojų stažuotės įmonėse

ES remiamas projektas „Profesijos mokytojų ir dėstytojų technologinių kompetencijų tobulinimo sistemos sukūrimas ir įdiegimas“ profesijos mokytojams, mokantiems medienos apdirbimo technologijų, suteiks galimybę stažuotis įmonėse, kuriose dirbama su modernia technika. skaityti »

„Google“ darbuotojai nusifilmavo komedijoje

Kompanijos „Google“ darbuotojai komedijoje „Stažuotė“ („The Internship“) sukūrė epizodinius vaidmenis. skaityti »

Pedagogų profesinis tobulėjimas: nuo ilgalaikių stažuočių iki visuomeninės veiklos

Mokytojai jau gali užsiregistruoti į vienų metų trukmės kvalifikacijos tobulinimo stažuotes. Tai gali būti stažuotės Lietuvos arba užsienio šalių švietimo, mokslo, kultūros įstaigose, įmonėse, universitetinės studijos ar metodinių priemonių ir vadovėlių rengimas. skaityti »

Baltijos-Amerikos laisvės fondas kviečia Lietuvos studentus ir mokslininkus stažuotis JAV

Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius su Baltijos-Amerikos laisvės fondo direktorių valdyba ir aptarė fondo bei Lietuvos studijų ir mokslo institucijų bendradarbiavimo galimybes. skaityti »