Kaip pagal moksleivio amžių parinkti telefoną, planšetę ar kompiuterį?

Išmaniojo įrenginio pasirinkimas prieš mokslo metus kelia nemažai klausimų ir moksleiviams, ir jų tėvams. Kas ir kokioje situacijoje pravers labiau – telefonas, planšetė ar kompiuteris? skaityti »

Mokslo metai su „Skynet“ – protingas pasirinkimas

Vasarai persiritus į antrą pusę, šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda kviečia visus studijuojančiuosius iš anksto pasirūpinti greitu ir stabiliu internetu. skaityti »

„Moksleivių Seimas“ diskutuos, ar vertėjo prailginti mokslo metus

Seimo Kovo 11-osios Akto salėje gegužės 20 d., trečiadienį, 10.30 val., vyks Lietuvos mokinių parlamento (LMP) kartu su Seimo nare Agnė Bilotaite organizuojamas projektas „Lietuvos Respublikos Seimo darbo simuliacija“. skaityti »

Svarstoma nuo kitų metų keliomis dienomis ilginti mokslo metus

Švietimo ir mokslo ministerija teikia svarstyti 2015–2017 m. Bendrųjų ugdymo planų projektą, kuriame, be kito ko, numatoma tolygiau paskirstyti mokinių mokymosi krūvį per mokslo metus, kad mokiniams atsirastų daugiau laiko neskubant įtvirtinti įgytus gebėjimus ir žinias. skaityti »

Vilniuje mokslo metai prasidės rugsėjo 3 dieną

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad rugsėjo 1 dienos šventė šiais metais oficialiai bus švenčiama rugsėjo 3 dieną. skaityti »