Mados ir elektronikos rinkų konvergencija?

Aštuntame dešimtmetyje, pradėdamas kompiuterių revoliuciją, Bilas Geitsas siekė, jog kompiuteris būtų kiekvienuose namuose, ant kiekvieno darbo stalo... Įdomu, ar jis numanė, jog jau už keturių dešimtmečių daugelis ne tik turės po kelis, įvairių dydžių kompiuterius, bet ir sunkiai įsivaizduos savo kasdienybę be jų? skaityti »

„ACME Europe“ pristato naujausias vartojamosios elektronikos dizaino tendencijas

„ACME Europe“ – viena didžiausių kompiuterių priedų, smulkios buitinės technikos ir apšvietimo gamintoja Rytų ir Centrinės Europos regionuose. 2011 metų rudenį kompanija pradėjo kalbėti apie unikalius dizainerių produktus ir besikeičiančias rinkos tendencijas. Daugiau apie tai – produktų vystymo vadovas Ignas Rumbutis. skaityti »

Vokiečiai įvertino lietuvių sukurtą kompiuterio pelę „Peanut mouse“

Miunchene vykusio „iF design awards night“ renginio metu apdovanota ir lietuvių sukurta kompiuterio pelė „Peanut mouse“. Inovatyvaus dizaino pelė įvertinta kaip vienas geriausių 2013 metų kompiuterių aksesuarų. skaityti »

Už lietuvių sukurtą kompiuterio pelę – prestižinis „iF product design award 2013“ apdovanojimas

Lietuviško kapitalo kompanija „ACME Europe“ gavo prestižinį „iF product design award 2013“ apdovanojimą už belaidę įkraunamą pelę ACME „Peanut mouse“. skaityti »

Praktikantai įmonėje – toliaregiškas įmonės žvilgsnis

Siekdama Baltijos šalių ir 36 užsienio rinkoms pristatyti kuo daugiau inovatyvaus dizaino pavyzdžių kompiuterių priedų kompanija „ACME Europe“ plečia produktų kūrimo padalinį, bendradarbiaudama su Vilniaus dailės akademijos Dizaino katedra. skaityti »