Parodoje „Wincor World 2012“ – modernūs BS/2 produktai savitarnos įrenginiams

Vokietijoje tęsiasi kasmetė specializuota paroda konferencija „Wincor World 2012“. Rheda-Wiedenbrück mieste renginį organizuojantis koncernas „Wincor Nixdorf“ drauge su 46 partneriais iš 90 pasaulio šalių pristato naujausius produktus, programinę įrangą, paslaugas, padedančius mažmeninės prekybos ir bankininkystės įmonėms optimizuoti savo veiklą pasitelkus į pagalbą moderniausias technologijas. skaityti »

Vokietijoje – paroda „Wincor World 2012“

Spalio 16 dieną Vokietijoje, Rheda-Wiedenbrück mieste, po „A2 Forum“ stogu, prasideda specializuota tarptautinė mažmeninės prekybos ir bankinės įrangos paroda konferencija „Wincor World 2012“. skaityti »

„Wincor World 2012“: novatoriškos idėjos sėkmingai verslo plėtrai

Vokietijos savitarnos įrangos gamintojos „Wincor Nixdorf“ svetainėje teigiama, kad joks kitas renginys nesiūlo tiek galimybių bankinio ir mažmeninės prekybos sektorių atstovams optimizuoti savo verslą pasitelkus į pagalbą naujausias technologijas, kaip „Wincor World“. Taigi, š. m. spalio 16–18 dienomis visi, kam rūpi jų verslo perspektyvos, kviečiami į Vokietiją, Rheda-Wiedenbrück miestą, kur vyks kasmetė specializuota tarptautinė paroda „Wincor World 2012“. skaityti »