Mokiniai į teisę pažvelgs išradingai

Kazimiero Simonavičiaus universitetas, Teisingumo ministerija ir Nacionalinė teismų administracija kviečia Lietuvos mokinius į savo teises ir pareigas pažvelgti išradingai – šia tema kuriant trumpametražius filmukus konkursui „14:16:18“. skaityti »

Teismai pristato virtualią teismo posėdžių salę

Kaip vyksta teismo posėdžiai, kas juose dalyvauja, kokias teises bei pareigas turi teismo proceso dalyviai – visa tai galima sužinoti apsilankius virtualioje teismo posėdžių salėje. Į ją patekti galima bet kuriame kompiuteryje, planšetėje ar mobiliajame telefone suvedus adresą: sale.teismai.lt. skaityti »

Pristatoma nauja teismų ekspozicija

Virtuali teismo posėdžių salė, informaciniai leidiniai liudytojams ir nukentėjusiesiems, mokymai teismo aptarnaujančiam personalui – tai tik kelios priemonės, kurias šiais metais įgyvendina teismai ir Nacionalinė teismų administracija, naudodamiesi Norvegijos finansine parama. skaityti »

Portalas „e.teismas.lt“ pristatytas pradedantiesiems vartotojams

Rugsėjo 30 d. Nacionalinėje teismų administracijoje vyko portalo „e.teismas.lt“ pristatymas pradedantiesiems vartotojams. skaityti »

Teisės studentams – teisėjo profesija iš arti

Nacionalinės teismų administracijos direktorė Reda Molienė ir Vilniaus universiteto Teisės fakulteto dekanas profesorius Tomas Davulis pasirašė bendradarbiavimo sutartį. skaityti »

Apdovanoti aktyviausi portalo „e.teismas.lt“ išorės vartotojai

Lietuvos teismų elektroninių paslaugų portalas e.teismas.lt liepos 1-ąją minėjo pirmuosius veiklos metus. skaityti »

Teisėjai prisideda prie suaugusiųjų teisinio švietimo

Nacionalinė teismų administracija ir Vilniaus miesto apylinkės teismas kartu su Lietuvos teisininkų draugijos Jaunųjų teisininkų skyriumi kviečia vyresnio amžiaus žmones įgyti teisės žinių „Petro Leono akademijoje“. skaityti »

Lietuvos teismų elektroninių paslaugų portalą reprezentuos gyventojo kurtas logotipas

Koks prekinis ženklas pristatys nuo 2013 metų startuosiantį teismų elektroninių paslaugų protalą, patikėta spręsti patiems gyventojams. skaityti »