Dažniausiai pasitaikančios klaidos, dedant indėlį

Nors lietuvių įprotis kaupti santaupas kojinėje vis silpsta ir daugiau mūsų šalies gyventojų renkasi patikimesnes taupymo priemones, iki galo suprantančių, kas yra ir kaip veikia viena populiariausių taupymo priemonių – indėliai bankuose – vis dar nėra daug. skaityti »

Lietuvos bankų pelnas per metus augo 4 proc. iki 408 mln. litų

Lietuvos bankų asociacijai priklausantys komerciniai bankai ir užsienio bankų skyriai pirmąjį šių metų pusmetį uždirbo 408,1 mln. litų bendro ikimokestinio pelno – 4,2 proc. daugiau nei pernai sausį-birželį, kai jis buvo 391,5 mln. litų. skaityti »

Nuo šiol galima apmokėti sąskaitas jas tiesiog nufotografuojant

UAB Medicinos bankas pristato atnaujintą mobiliosios bankininkystės programėlę, kurios viena iš funkcijų unikali ne tik Lietuvoje, bet ir viena pirmųjų pasaulyje – galimybė apmokėti sąskaitą už paslaugas ją nufotografuojant. skaityti »

VMI biudžeto pajamos renkamos ir per Medicinos banką

Medicinos banke atidaryta Valstybinės mokesčių inspekcijos prie LR finansų ministerijos (VMI) biudžeto pajamų surenkamoji sąskaita. Nuo gruodžio mėnesio mokesčių mokėtojai į šią sąskaitą gali pervesti visas VMI mokamas įmokas, mokesčius ir rinkliavas. skaityti »

Medicinos bankas veiklos 20-mečio proga skiria paramą Vilkpėdės ligoninei

Šių metų lapkričio 24 dieną Medicinos bankas pažymi savo veiklos 20-ies metų jubiliejų. skaityti »