10 įsimintinų S. Jobso gyvenimo taisyklių – filme „Jobs“

Jūs dar nespėjote pagalvoti, o jis jau sukūrė ir paaiškino, kad jūs visada to norėjote, bet nežinojote, kaip tai pasakyti. Pristatome ypač vertas dėmesio Stevo Jobso citatas, kurios skamba šiame filme, – apie drąsą gyventi, laužyti taisykles, genialių žmonių bruožus, sėkmės paslaptis, verslo filosofiją. skaityti »

Filmo apie legendinį „Apple“ įkūrėją garso takelyje – mėgstamiausi Steve‘o Jobso muzikos kūriniai

Galbūt jūs skaitote šią žinutę kompiuteryje, kurį sukūrė jis, turėdami kišenėje telefoną, kurį išrado irgi jis. Šį savaitgalį JAV kino teatruose startuoja biografinis filmas „Jobs“, pasakojantis apie išskirtinę asmenybę šių laikų istorijoje. skaityti »

Paviešintas filmo „Jobs“ su Ashtonu Kutcheriu plakatas

Nepriklausomai kurto filmo „Jobs“ apie „Apple“ įkūrėją Steve‘ą Jobsą kūrėjai paviešino oficialų filmo plakatą. Plakatas primena pirmąjį „Apple“ logotipą, kuriame panaudota itin plati spalvų gama. skaityti »

Filmas „Jobs“ JAV kino teatrus pasieks rugpjūčio 16 dieną

Biografinis filmas apie legendinį kompanijos „Apple“ įkūrėją ir vadovą Steve‘ą Jobsą kino teatrus pasieks jau šios vasaros pabaigoje – rugpjūčio 16 dieną. skaityti »

Filmas „jOBS“ su Ashtonu Kutcheriu kino teatruose pasirodys balandį

Nepriklausomas filmas „jOBS“ apie legendinį kompanijos „Apple“ įkūrėją bei vadovą Stevą Jobsą JAV kino teatruose pasirodys jau balandžio mėnesį. Tokį pranešimą šią savaitę oficialiai išplatino filmo atstovai. skaityti »

Filmas apie Steve‘ą Jobsą pasirodys sausį

Filmas apie kompanijos „Apple“ įkūrėją ir ilgametį vadovą „Jobs“ turėtų būti pristatytas festivalyje „Sundance“, kuris vyks sausio 17–27 dienomis. skaityti »